2777
2789
عنوان

موقع چت باهاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 128 پست

منم جوون بودم و خام، یه نفر شعرهای شخمی_ تخیلیش رو تو مسنجر برام میفرستاد، اول به خاطر پروفایلش فکر میکردم دختره، راهش دادم تو مسنجرم. بعد فهمیدم پسره، نتونستم از رو رودربایستی راحت ولش کنم، یکی دو بار حرف ناجور زد، گفتم شوخی میکنه دیگه! بعد دیدم غلطهای اضافی داره میکنه، بهش گفتم دیگه به من پیام نده لطفا!

بیشتر دلیل اینکه ما با این آدمهای دوزاری ادامه میدیم، کمبود اعتماد به نفس و در نتیجه رودربایستی بی جاست. من الان خیلی پشیمونم که حتی در حد چند روز با اون یالقوز عوضی که مثلا شاعر بود، صحبت کردم. اونهم به خاطر رو دربایستی و یکم کمبود توجهی که داشتم. 

خواهشا زودتر بندارش بیرون. چون بعدا هر وقت یادش بیفتی غصه میخوری. من هنوزم اون مقدار صحبت کردن کم و عادی خودم رو نتونستم ببخشم. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همش میخوام تموم کنم اون میگه بدون تو نمیتونم واقعن میخوام بحث امشبشو بهونه کنم تموم کنم

کار درست همینه شما خیلی فرصتهای بهتر حتما در انتظارت هست.

امیدوارم به همه ی آرزوهای قشنگتون برسید  

تو ک دنبال بهونه ای ک باهاش تموم کنی زودتر تموم کن

من ۵ سال به طور ناخواسته با یه پسری دوست بودم فقط بخاطر اینکه بخاطر دلسوزی نمیتونستم ولش کنم، اخرشم با وابستگی خیلی شدید اون، ولش کردم و خیلی اسیب روحی دید

س چت رو شروع کرد

بعد دو سال طبیعیه بابا یهو کنترلشو از دست داده توام ک حالشو گرفتی بیخیال😁

دوسش داری؟ی جا گفتی ب فکر بهم زدنی 

دلیلت چیه؟

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
ببخشید توتخیلش باشما بوده ومتاسفانه شاید خ.ا میکرده اشتباه میکنی گلم اون بنده خداوخودتتوبه گناه الود ...

دقیقن منم این جوری فک میکنم میخوام تموم کنم

خیلی تلخه ک تو رویایی داشته باشی ولی بقیه ادما رویای تورو زندگی کنن
دقیقن منم این جوری فک میکنم میخوام تموم کنم

خوب تموم کن چون احتمالش هست که بیشتر بخواد این چیزها رودر روزهای اینده 

به نظرم کات 

یه روز تووباغ وحش رفته بودم تو بریه شیر                   یه شیر تو قفس                                                        همون روز تو دلم گفتم                                             یه شیر مرده  بیرون قفس                                           بهتراز صد شیر زنده تو قفس 
بعد دو سال طبیعیه بابا یهو کنترلشو از دست داده توام ک حالشو گرفتی بیخیال😁 دوسش داری؟ی جا گفتی ب فک ...

دانشجوپزشکی خودشو معرفی کرده بود بعد دوسال گف دروغ گفتم روان شناسی میخونم میخواستم مختو بزنم دو ساااال تموم بهم دروغ گف الانم میگه بدون تو نمیتونم دوست دارم اما من کلن بهش اعتماد ندارم بهش مخصوصن بعد حرفای امشبش فهمیدم ایده ال من نیس

خیلی تلخه ک تو رویایی داشته باشی ولی بقیه ادما رویای تورو زندگی کنن
خب من این جور خیال پردازیای چرتو پرتو دوس ندارم 

اگه این مدلو دوس نداری بگو بهش اک کلا دوس نداری س ک س رو قبل از ازدواج تجربه کنی دوس پسر بازیو ببوس بزار کنار چون اخرش به تخت خواب ختم حالا دوس پسرت هرجور ادمیم باشه و هر نسبتیم بات داشته باشع غریبه یا فامیل

دانشجوپزشکی خودشو معرفی کرده بود بعد دوسال گف دروغ گفتم روان شناسی میخونم میخواستم مختو بزنم دو سااا ...

پس همینو بهونه کن 

از نظر من حرفاش بعد دو سال غیر عادی نیست اما دروغش خیلی بزرگ بوده

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱