2777
2789
عنوان

موقع چت باهاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 128 پست

بعد دوسال این حرفو زده دمش گرم .اگر نمیزد میگفتم حتما مشکل جنسی داره و عقیمه

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین
دو سال تا حالا از این جور حرفا نزده بود اصن منم به این دلیل دوسش داشتم فک میکنم حریم میدونه 

حالا ک معذرت خواهی کرده این بارو ببخش ولی چن روز سعی کن سرد رفتار کنی تا تکرار نکنه

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب چند وقته با همید؟؟اگه خیلی وقته اره طبیعی من تا حالا نزدیک ۱۰ تا دوست پسر داشتم همشون میخواستن ا ...

خراب تجربه ات شدم 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

ببخشید پس دوس پسر کرفتی ک باهاش ایمان تقوا و عمل صالح انجام بدی یا اورانیوم غنی کنید یا حوزه و دانشگاه رو باهم آشتی بدین خب دوست میشه واسه رابطه جنسی و ارضا شدن دیگه شما اگ واقعا اینو نمیدونی بنظرم یا بچه ای یا پسرارو نمیشناسی

میخواسته با س ک س چت تحریک شه....مثلا میپرسه عک دستاتو بده عکس پاهات چی تنته....و واقععععععا هم با همین سوالای مسخره تحریک میشن به همین راحتی

من با کنار گذاشتن راحت ترم تا با کنار اومدن ؛)
دست خودم نیست که نگاه کن ببین دستِ توعه🤔🤔🤔

ريحاكامنتارو بخون

فقط اونايي كه ميگن مام با شوهرامون از اينجور حرفا ميزديم و طبيعيه!😐😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همینکه دیگ ادامه نده خوبه ک

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉