2777
2789
عنوان

موقع چت باهاش...

| مشاهده متن کامل بحث + 3604 بازدید | 128 پست
 بگو چی گفت کسی گزارشتو نمیزنه

عه عیبه الان هممونو میندازن بیرون 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دوساله دوستین احتمال اینک امتحانت کرده باشه هست سعی کن سرد باشی و زیاد محل ندی سرسنگین شو مشخص میشه اگ اونم سرد شد کات کن تامام

خدایاشکرت که من اشرف مخلوقاتت هستم

یکی دوبار میگه ببخشید بعد دیگه ببخشید خبری نیس دوروز دیگه میگه باید با اینکارت ثابت کنی که دوستم داری چون نیاز دارم بعدشم میگه حالا که دوستم داری یا بیا پیشم یا برو و خیلی راحت میزاره میره و تو میمونی و کلی وابستگی 

کلا اینجور ادما اینجورین 

😐فک کنم خودت مشکل داری😂😂

طببعیه ینی حرفاش؟؟ خب قبلن یه بحثایی بین مون شده اما این بار اون خیال پردازی اینا رو شروع کرد منم اصلن دوس ندارم خیال پردازیای چرت پرتو

خیلی تلخه ک تو رویایی داشته باشی ولی بقیه ادما رویای تورو زندگی کنن

خودتون تکلیف این رابطه رو مشخص کنین و به طرفتونم بفهمونید 

اگه دوست معمولی هستین که حرفی نباید از رابطه جنسی درمیون باشه 

اگه رابطه عاشقانه قراره داشته باشید بخواید یا نخواید بحث به اونجاها کشیده میشه یا حتی عمل :)

ببخشید پس دوس پسر کرفتی ک باهاش ایمان تقوا و عمل صالح انجام بدی یا اورانیوم غنی کنید یا حوزه و دانشگ ...

نازه نفست خوب اومدی

قهرمانا تنهان،ولی هم آرومو مشتین،هم به موقش وحشیین،جای اینکه سوراخ کنن زیرشونو ناخدای کشتین
دارم  از تجربیات استفاده میکنم😁😁

بله چه تجربياتي هم دارن لامصب 😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خخخخخخ خوب چیکار کنم😁😁😁

کلاس اموزشی بزار از اساتید مجربی با کوله باری از تجربه 

؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم،‌ای صاحب عرش بزرگ.
😕بعد دوسال ینی قبلش اصلاسمت این چیزانمیبردبحثو؟

از این جور حرفا زدیم اما این بار خیال پردازیا شو شروع کرد این جوری میکنم اون جوری میکنم منم از خیال پرداری خوشم نمیاد

خیلی تلخه ک تو رویایی داشته باشی ولی بقیه ادما رویای تورو زندگی کنن