2777
2789

عزیزم منظورت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدردیم عزیزم.‌‌منم دلم گیره .🖤😕دلم گرفته ..

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

منم هم دردم ٢ ماه طلاق گرفتم الان از دلتنگي زياد دارم دق ميكنم روزي نيست فك نكنم اشك نريزم از روز بعد طلاق ديگه اون ادم سابق نشدم ديگه از ته دل نخنديدم ديگه اروووم نيستم همش الانم هي ميگه برگرد اما چشم ترسيده ديگه نمدونم چه خاك به سرم كنم

فك نمكردم دل كن و طلاق اينقدر سخت باشه

hair coloris ~ hair keratin 
منم هم دردم ٢ ماه طلاق گرفتم الان از دلتنگي زياد دارم دق ميكنم روزي نيست فك نكنم اشك نريزم از روز بع ...

عزیرم سخت اما چاره چیه

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی
چرا جدا شدی

سر مسخره بازياي شوهر سابقم بي پولي بي خونه اي ديگه بي پولي فشار امده بود روش ٤ تا چيز بازم ميكرد منم بي جواب نمذاشتم ديگه وكالت طلاق داد منم اقدام كردم الان وضع ماليش خوب شده خيلي از خانواده سرمايه داريه اما پدرش كمك نمكرد بهش حالا انگار كمكش كرده الانم هي مسيج ميده بيا زندگي كنيم سختي زياد كشيدي حق تو هست اين زندگي  منم هر دفعه مسيج ميزنه خيلي بد حرف ميزنم اخر ميگه باشه ديگه كاريت ندارم اما دلم براش خيلي تنگ شده بعد طلاق ديگه حالم خوش نيست

hair coloris ~ hair keratin