2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین خانوما

183 بازدید | 11 پست

ما یه قرعه کشی فامیلی داریم  قرعه کشی عممه

این ماه برای ماست

از یه طرف حقوق شوهرم عقب افتاده و به پولش احتیاج داریم 

حالا عمم پول قرعه رو ریخته میگه سه نفر ندادن

دو تاش برای داداش خودمه که نداده

همسرمم غر میزنه که ما همیشه به موقع پول میدیم چرا پس اینطوری پول میدن 

حالا بنظرتون به عمم اس بدم بگم ما بقی پول چی شد اخه داداشم بفهمه برای ماست مطمئنن خیالش راحت میشه که آشناست و دیرتر هم میده (باتوجه به اخلاقیاتش که میدونم...یکمم کلا ادم بی خیالیه) از یه طرف هم روم نمیشه به عمم بگم به داداشم زنگ بزنه الان میگه چرا خودش به داداشش نمیگه پولش بریزه 

بنظرتون چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا

هارلی واسه ملکه جوکر شدن خودشو پرت کرد تو اسید جوکرهم باهمه ی بدیاش پرید تا بتونه بهش ثابت کنه ادم بدیه ولی وقتی یک نفر براش جون میده نباید براش کم بزاره،تو این مدت که نبودم بخاطر بعضیا بود که حالمو بهم زدن جالبه که چجوری تو این مدت تحملشون می کردم اما برگشتم ولی قرار نیست بمونم می خوام دوباره برم خسته شدم از جو سایت تاوقتی که بعضیا تو سایت باشن من بمیرمم اینجا نمی مونم فقط امدم چند تا تاپیک رو پاک کنم همین...شاید زمان ببره اما مهم نیست اصلا

زنگ بزن شرایطتو  بگو ب عمت  بگو جوری به داداشت  بگه ک متوجه نشه   مال شماست

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
ایراد از عمه شماست  باید مدیریت کنه همه پول رو بریزن ربطی ب غریب و آشنا نداره  با مهربون ...

خودمم جا خوردم اینطوری پول داده عین گوشت قربونی

من کلی به همسرم فشار میارم به موقع پول واریز میکنیم اونوقت اینطوری پول باید به دستمون برسه اخه