2777
2789

مجردا توروخدا دقت کنید فکر نکنید خانواده مهم نیس نگید من می‌خوام با خودش زندگی کنم چون خیلی مهمه اتفاقا مخصوصا فرهنگی 

اینو ماهایی که متاهل شدیم میفهمیم 

توروخدا دقت کنید ببینید چی ارزشه برای خانواده مقابل چی نیس ببینید چیا مهمه چیا نیس چیا بده چیا عادیه 

اینارو به عنوان نصیحت از کسی که اصلا با خانواده همسرش هماهنگی فرهنگی نداره بپذیرید 

با وجود اینکه هم همسرم هم خانواده ش از نظر اجتماعی مقبول و اوکی هستن اما از نظر اعتقادات و مسائل فرهنگی خیلی تفاوت داریم و اذیت میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا درسته مهمه ولی خیلی ها اولش خودشونو خوب نشون میدن بعدا معلوم میشه چی ان

دقیقا خانواده همسر منم همینجوری بودن و البته تفاوت ها چیزی نبود که به راحتی بشه تو رفت و آمدهای اولیه فهمید

دقیقا و همین فقر فرهنگی و آزار اندیش نبودن خانواده شوهر و صد البته خود شوهرم باعث تموم شدن زندگیم شد

متاسفم برات غزیزم انشالا ازدواج بهتری داشته باشی 

ولی گاهی مسئله حتی فقر فرهنگی نیس تفاوت ها هم‌ گاهی منجر به مشکلات میشه

دقیقا خانواده همسر منم همینجوری بودن و البته تفاوت ها چیزی نبود که به راحتی بشه تو رفت و آمدهای اولی ...

منم همینو میگم دیگه

ما هم کلی معاشرت کردیم 

کلی پرس و جو کردیم

ولی بعد عقد کم کم خودشونو نشون دادن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

دقیقا درست میگید. اصلا خانواده روی تربیت و خصوصیاتِ همسر هم تاثیر میذاره. اکثرا بچه ها مثل خانواده هاشون هستن حالا با یه کم تفاوت 

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

هرکی میگه مهم نیست ضربش رو هم میخوره

ایران یه کشور اجتماعیه

بری اونور دنیا زندگی کنی هم خونواده بهت وصله

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰