2777
2789
عنوان

آمپول روگام در بارداری

121 بازدید | 14 پست

خانمای باردار شما آمپول روگام رو زدین؟ توی عضله میزنن؟ منظورم اینه که مثل همه آمپولا روی ب ا س ن میزنن؟ درد داشت؟ من یه کم ترشح خونی داشتم دکترم گفت همین امروز بزنم. البته از قبل بارداری بهم گفته بود که چون rh خون من و شوهرم با هم فرق داره باید بزنم، مخصوصا وقتی به خونریزی بیفتم توی بارداری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نداره اصلا 

حتما برو بزن

من ۳ تا زدم 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

مثل بقیه آمپولا به صورت عضلانی میزنن.چندماهته؟من آخرهفت ماه زدم.البته بعداز زایمان هم باید بزنی

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
این آمپول و باید تو۲۸ هفته اونا ک گروه خونشان منفیه حتما بزنن منم زدم 

هم اون موقع هست 

هم اگه لکه بینی داشته باشی باید بزنی

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
چراسه تا؟

چون لکه بینی و خونریزی داشتم 

بعد از هربار لکه بینی باید روگام تزریق بشه

ولی بعد زایمان نزدم چون پسرم گروه خون خودمه

چون لکه بینی و خونریزی داشتم  بعد از هربار لکه بینی باید روگام تزریق بشه ولی بعد زایمان نزدم ...

مرسی عزیزم.

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان

دکترت گفته پس باید بزنی.ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد