الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مگه مسخره بازیه که شوهرش رو ول کنه بره سراغ عشق اولش دیگه گذشته ها گذشته باید فراموشش کرد . خواهرت عاشق شوهرش نیست چون اگه بود دیگه به اون فکر نمیکرد یعنی چه عشق اولشه. یه نفر وقتی ازدواج کنه دیگه به آدمایی که گذشته تو زندگیش بودن فکر نمیکنه چون اونا رو فراموش کرده که با یه نفر دیگه ازدواج کرده اگه قراره به آدمای گذشته تو زندگیت فکر کنی باید دلت رو کاروانسرا بکنی . عشق اول و آخر آدم باید یکی باشه چند تا عشق که باشه اون عشق عشق واقعی نیست
یه سوالی میگم منظورت از برگشت چیه؟ این که اون اومده حرفاشو زده و خواهرتم شنیده؟ یعنی گوش داه به ای مزخرفات و حالا داره فکراشو میکنه؟ یا این که اون واسطه فرستاده؟
ب خدا عین حقیقت خواهرم با من راحته همش گریه میکنه چون سنتی ازدواج کرد ولی قلبش هنوز پر از عشق نرسیدن
اره خب سخته اما همزمان که نمیشه اینو دوس داست و از نرسیدن اونم عذاب کشید. وقتی اینو دوس داره دیگه باید یه کاری کنه با اون قضیه کنار بیاد و اونو تموم شده بدونه،
قبلا با عشقش در رابطه ی دوستی هم بودن؟ یا فقط دوست داشتن دورادور؟
من خودمم در گیر یه گذشته ی تموم شده هستم و هنوز نمی تونم برا زندگی ایندم تصمیم درستی بگیرم. واقعا این که فراموش کردن سخته رو با تمام وجودم درک میکنم. اما بعد ازدواج فکر میکردم فکر آزادتر بشه... این موردا که میبینم میترسم که نکنه منم با کسی زیر یه سقف باشم اما فکرم پیش یکی دیگه بره که تموم گذشتمو پاش موندم و آخرش نشد
ببین عشق اول مفهومی نداره الان که خواهرت ازدواج کرده و خوشبخته عشق اول واسه این معروف شده چون ادم بهش نمیرسه و بدیایی اون رو نمیبینه همیشه اون عشق رو رویایی و ناب میبینه تازه که این یبارم رفته . حال خواهرتو درک میکنم ولی فکر کردن بهش خیانت به خودش و بچش و شوهرش و زندگیشه بره گم شه💐
ابن احتمالا خواهرت نیس خودتی ، خواهرت پررو پررو میاد اینو بهت میگه؟؟ یا ک تصورات خودته ، ...
اول دلیلی نداره الکی بگم بعدم زنگ زد ب من گریه میکرد منم بهش گفتم ولشـکن جوابشو نده ولی،ادم عاشق کور اصلا بدیاشو نمیبینه قرارم نیست طلاق بگیره خدا نکرده بره با اون فقط میگه از حال هم خبر داشته باشیم مثل دو تا دوست ک اینکارم بازم اشتباه
کاش بودی تا دلــــــــــــم تنهـــــــا نبود😔هــانـــام تو همیشه تو قلب منی دخترم