2777
2789
عنوان

میدونم مجرد میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 68575 بازدید | 2046 پست
خب عزیزم تقصیر داداش توئه که این زن اینقدر فقیره که بهت رو میندازه واسه لباس کهنه ها!  و بازم ...

خوشگلم .به تاپیک خوش آمدی....عزیزم متوجه نشدم با کدوم کاربری روی سخنت هست؟داداش.لباس کهنه.به منم بگو جریان چیه؟!

حتما میخای بگی من ی دختر کوچولوی احساساتی هستم ... بابا خودم میدونم
یعنی خواهرت بعد از طلاقش دوباره نامزد کرده بود که خواستگار واسه تو میخواست بیاد میگفت نه نیاد دو تا ...

نه گلم.... سر همون ازدواج اولش که ازدواج خوبی نبود

منظورم و متوجه نشدی دوست جونی؟ 

ببینین اول خواهرم که کلی خواستگار داشت ازدواج نمی‌کرد چون منتظر بود یه آدم خیلی رند بالا براش بیفته که اونم جور نمیشد خودش ازدواج نمی‌کرد یه خواستگار خوب هم برا من میومد داد و هوار راه مینداخت و می‌گفت من باید بعد اون ازدواج کنم.... حتی اونقد متاسفانه بد دل بود تا 7ماه بعد از نامزد شدنش هم نمیذاشت کسی بیاد خواستگاریم و می‌گفت دو تا دختر نامزد تو یه خونه نمیشه 

همون ازدواج اولش چون شوهرش خیلی بد بود به طلاق منجر شد ولی خوشبختانه ازدواج دومش خوب و موفق بوده تا آلان و امیدوارم دوباره شکست نخوره.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردومون میدونیم تقصیر من نیست... ولی خب غصه خوردن هم دست خود آدم نیست... خدا خودش فقط میتونه کمک ک ...

عزیزم لااقل بایکی درد دل کن این همه غصه رو توی خودت نریز اخه افسرده میشی اگه درددل نکنی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
مجرد باشی پول هم داشته باشی کم از پادشاهی نداره والا

آره به خدا،ولی خیلی مذهبیه،مکه رفته مادرشم برده،چهار بار کربلا رفته ایرانم که دیگه دیگه

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍
عزیزم لااقل بایکی درد دل کن این همه غصه رو توی خودت نریز اخه افسرده میشی اگه درددل نکنی 

آخه درباره خیانت با کی میشه درددل کرد؟؟؟

مامانم بفهمه دیگه بهش نگاهم نمیکنه...

شایدم دیگه نزاره باهاش زندگی کنم...

اینجا هم تاپیک زدم، که شکر خدا نمیدونم به چه دلیلی ترکید...

همه هی فقط حالم رو بدتر کردن و گفتن حتتتتتتما قبلا هم کرده بوده و بازم میکنه و این کاره است و اینا.(یعنی با چهارتا جمله ای که خودم گفته بود، نتیجه ی قطعی گرفته بودن که خودم نتونسته بودم بگیرم...) 

تو کل تاپیک ۴ نفر گفتن شاااااااید همین یه بار بوده.‌.

یا حداقل بار اولش بوده...

رفتیم مشاوره، فقط با اون تونستم حرف بزنم، که اونم انقدر همش فکرم پیشش پولش بود و زمانش که تموم نشه، دیگه درددل نمیشد کرد.

مشاور گفت اگر تشخیص بدم آدم هرزیه، یا قبلا هم کرده، خودم بهت میگم باید جدا بشی... باهاش حرف زد، گفت همینی که گفته بوده... معلومه پشیمونه.

فقط خدا خودش زندگیمونو درست کنه

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.
آخه درباره خیانت با کی میشه درددل کرد؟؟؟ مامانم بفهمه دیگه بهش نگاهم نمیکنه... شایدم دیگه نزاره با ...

اگه اینجور هس  با کسی درد دل نکن ولی همه حرفای دلتو یکجا روی کاغذ بنویس اینوبه خاطر اینکه ازنظرروحی تخلیه بشی میگم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
آخه درباره خیانت با کی میشه درددل کرد؟؟؟ مامانم بفهمه دیگه بهش نگاهم نمیکنه... شایدم دیگه نزاره با ...

خیلی خوبه که نظر مشاور رو پرسیدین...ان شاءالله مشکل شماهم حل میشه

اگه اینجور هس  با کسی درد دل نکن ولی همه حرفای دلتو یکجا روی کاغذ بنویس اینوبه خاطر اینکه ازنظر ...

بله کامل درسته....گاهی من از حرفای دوستان تو تاپیکم حرص میخورم چند دقیقه گریه میکردم گاهی شاد میشدم لبخند میزدم....هر جفتش واقعا لازم بود تا ذهنم تخلیه شه

واقعا نوشتن حالا به تنهایی یا به تبادل نظر گذاشتن باعث میشه از اون بار روانی کاسته بشه من که واقعا حس کردم تخلیه شدم

بله کامل درسته....گاهی من از حرفای دوستان تو تاپیکم حرص میخورم چند دقیقه گریه میکردم گاهی شاد میشدم ...

دوست عزیرم سلام 

میخواستم بگم من امشب شما رو از اعماق وجودم درک کردم 

خواستگاری که همیشه وانمود میکردن میخوان برای من خواستگاری بیان  و من هم قصدم بله بود امشب از خواهری که ازم 4 سال کوچیکتره خواستگاری کردن 

واقعا دلم شکست صدای خورد شدنم رو شنیدنم 

وقتی خواهرم گفت قصدش بله است و هی میگفت تو ناراحت میشی و منم مدام گفتم نه اصلا 

ولی صدای مامانم رو شنیدم که گفت نه سرخورده میشه دختر بزرگتربعد  مامانم اومد الکی دروغ گفت که نه اول تو رو خواستگاری کردن ما گفتیم نه بعد خواهرت رو گفتن 

خیلییییی سخته 

دلم میخواد گریه کنم ولی مامانم مدام مواظبه و نگام میکنه مجبورم همش الکی بخندم

بغض ِِِِِِگلو داره خفم میکنه 

کاش میمردم راحت میشدم 

اصولا تقدیر من نرسیدنه

عزیزم چجوری رو خودت کار کردی؟ چیکارا کردی؟ روحیه تو چطور بالا بردی؟

سلام، یه تمرین برای خودشناسی و دوست داشتن خودم انجام دادم،اینکه هر شب حداقل پنج تا از خصوصیات خوبت رو می نویسی،هر چی باشه مثلا اگه قدت بلند خیلیت قدشون‌کوتاه پس خداروشکر کن،یا اگه پوست صاف و یه دستی داری خیلیها برای یه صورت صاف کلی پول دکتر میدن،یا اگه اشپزیت خوبه،یا مهربونی یا.....، و صبح هم که بیدار شدی بابتشون شکرگزاری کن،اینجوری تمرکزت میره روی خوبیات و جهان کن فیکون می کنه تو شاید نبینی