2777
2789
عنوان

کیا تازه فهمیدن باردارن؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5197 بازدید | 228 پست
من دوره هام منظمه و 24روزه س

خب روز سی بیبی بزن.

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پریود نشم دو سه روز دیگه میزنم

باشه عزیزم اگه باردار بودی بیا اینجا خبر بده.انشالله ک مثبته

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

منم هفته پیش روز 34 سیکلم آز دادم 400 بود

فرداش رفتم سونو وازینال ساک حاملگی رو ندیدن

بعد 3 روز بتام شد 2400

حالا منتظرم دوهفته دیگه برم سونو ببینم چی میشه خیلی نگرانم بعد دوسال برادار شدم میترسم خارج رحمی یا پوچ شه

خانومی شما ساک بارداریتون دیده شده؟ کی؟کدوم هفته؟ 

منم هفته پیش روز 34 سیکلم آز دادم 400 بود  فرداش رفتم سونو وازینال ساک حاملگی رو ندیدن   ...

ان شالله ک خیر باشه ب چیزای منفی فک نکن..شایدم عادی باشه یا دوقلو .😍😍😘ب چیزای مثبت فکر کن

منم هفته پیش روز 34 سیکلم آز دادم 400 بود  فرداش رفتم سونو وازینال ساک حاملگی رو ندیدن   ...

من بتام خیلی پایینه امروز اومد واش تکرار آزمایش واس دیدن ساک زوده هنو.یه هفته دیگه دکتر بهم وقت داده

ان شالله ک خیر باشه ب چیزای منفی فک نکن..شایدم عادی باشه یا دوقلو .😍😍😘ب چیزای مثبت فکر کن

اره انشالا که خیر باشه

اخه هفته ت یه هفته از من بیشتره بهت گفتن هفته بعد بیا شاید منم زود رفته باشم سونو اخه چون تحت نظرم خودشون گفتن تا ازمایشت مثبت شد بیا مرکز همونجام سونو کردن حالا دکتر بهم امپول داده روزی دوتا میزنم واسه رقیق شدن خون که خون رسانی به جنینم (اگه باشه  ) بیشتر شه شیاف پروژسترونم میزارم تا ببینیم خدا چی میخواد گفته دوهفته دیگه بیا دل تو دلم نیست 

شما کی وقت سونو داده بهت؟

میشه ۶هفته و۵ روز من چون میدونستم بی بیم درسته هزینه از ندادم گفتم بیخوده تو این گرونی اضافیه به دکترمم گفتم دادم گم شده یه بتا الکی گفتم

من قبلا دو روز بعد پری جوش زدم ولی الان چند روزه جوش زدم

چرا آز نمیدی راحت شی ؟   بی بی دیر نشون میده جون ادم به لب میاد الان ولی اگه باشی ازمایش حتما نشون میده.من28 روزه م همیشه ایندفعه تا یه روز عقب افتاد تنهایی رفتم آز دادم به شوهرمم نگفتم     

میشه ۶هفته و۵ روز من چون میدونستم بی بیم درسته هزینه از ندادم گفتم بیخوده تو این گرونی اضافیه به دکت ...

مال منم اگه دقیق دوهفته دیگه برم میشه 6 هفته و 4 روز

پس ایشالا مال منم اونموقع ساک حاملگیم تشکیل شده باشه 

اره انشالا که خیر باشه اخه هفته ت یه هفته از من بیشتره بهت گفتن هفته بعد بیا شاید منم زود رفته باشم ...

من هنوز دکتر نرفتم هفته دیگه میخام برم.لقاح من دیر بوده هفته دقیقم رو نمیدونم.تیکرمو از تاریخ پری زدم