2777
2789
عنوان

کیا تازه فهمیدن باردارن؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5197 بازدید | 228 پست
ایشال همینطوره منم 2ساله همین وضع بودم  با خبر خوش میای حتما ما منتظریم

مرررسی عزیزم ان شالله توام به سلامتی نینیتو بدنیا بیاری

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

سلام خانوما خواهش میکنم کمک کنید من 8ابان پری شدم  ذر حد لک خیلی کم البته پریودام خیلی نامنظمه‌.5 پریودیم رفتم دکتر برام قرص لتروزل نوشت روزی ۲، تا پنج روز بعد 18 ابان ک میشه ،۱۱ پریودیم رفتم سونو واژینال گف مشکلی نداری برام امپولhcg نوشت گف بزن بعد اون یه شب در میون نزدیکی داشته باش منم طبق گفته دکتر پیش رفتم تقریبا 20 روز میشه ک امپولو زدم و 8 اذر باس پری شم  ولی سینه هام شفتن دس میزنم جزئی درد دارن شکمم عین درد پری درد میکنه گاهی هم زیر شکمم و کمرم و بدنم همش میگیره گاهی هم بوی بعضی غذاهارو حس میکنم شدید ایا این درد های زیر شکم علائم امپول هس یا امکان داره باردارشم و هرزگاهی دمای بدنم بدجور افزایش پیدا میکنه و من کی بی بی چک بندازم خیلی بیتابم میترسم باز منفی باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوما خواهش میکنم کمک کنید من 8ابان پری شدم  ذر حد لک خیلی کم البته پریودام خیلی نامنظمه‌ ...

سه روز تا یک هفته بعد تاخیر بیبی بزن.

منم درد نوک سینه ام خیلی خفیفه و حالت های پریودی دارم.

اشتها هم ندارم

گشنم میشه ولی اشتها ندارم

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

سلام به همه

من تو روز ۳۶ بتام  ۵۸۰۰ بود

انگار خیلی زیاده

ماما گفت احتمال چندقلویی یا مول هستش

حالا گفت دو هفته دیگه برم سونو احتمالا مشخص شه

البته پیش یه متخصص هم میرم

کسی بتاش اینقد بالا نیست؟

سلام به همه من تو روز ۳۶ بتام  ۵۸۰۰ بود انگار خیلی زیاده ماما گفت احتمال چندقلویی یا مول هست ...

پریودت چند روزس؟

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
سلام به همه من تو روز ۳۶ بتام  ۵۸۰۰ بود انگار خیلی زیاده ماما گفت احتمال چندقلویی یا مول هست ...

منم دست کمی از تو ندارم پریودام 28 روزه ست. روز 33 بتام 2400 بود 3 روز قبلش که آز داده بودم 400 بود یهو نمیدونم چرا تو 72 ساعت 6 برابر شده بمنم دکترم گفت دوهفته بعد بیا سونو که میشه 4 شنبه هفته بعد 

سلام خانوما خواهش میکنم کمک کنید من 8ابان پری شدم  ذر حد لک خیلی کم البته پریودام خیلی نامنظمه‌ ...

زود بی بی نزار که ناامید نشی فکر کنم حداقل 5 روز باید از تاخیرت بگذره  اگه خیلی عجله داری صبرت نمیگیره همون روز تاخیرت ازمایش بده نشون میده

منم دست کمی از تو ندارم پریودام 28 روزه ست. روز 33 بتام 2400 بود 3 روز قبلش که آز داده بودم 400 بود ...

منم سونوم میشه ۱۶م آذر

فردا هم میرم پیش یه متخصص

انشالله که چیزی نیست

منم سونوم میشه ۱۶م آذر فردا هم میرم پیش یه متخصص انشالله که چیزی نیست

فردا رفتی حتما بیا خبر بده عزیزم منکه دکترم هیچی نگفت فقط چون سخت باردار شدم گفت همه چی اوکیه و بهم امپول و شیاف داد

سلام.کیا بعد از درمان چسبندگی سرویکس باردار شدن؟

من۳ماه اقدامم همه آزمایش های من و همسرم و سونو سالمه. ماه پیش دکتر فرستاد عکس رنگی معلوم شد چسبندگی جزئی سرویکس دارم که با تزریق حاجب برطرف شد.الان ماه ۴ اقدامم (ماه بعد از عکس رنگی).

فردا رفتی حتما بیا خبر بده عزیزم منکه دکترم هیچی نگفت فقط چون سخت باردار شدم گفت همه چی اوکیه و بهم ...

عزیزم دکترش چیزی نگفت گفت الان هیچی معلوم نیست

بعد سونو مشخص میشه