سلام خانوما خواهش میکنم کمک کنید من 8ابان پری شدم ذر حد لک خیلی کم البته پریودام خیلی نامنظمه.5 پریودیم رفتم دکتر برام قرص لتروزل نوشت روزی ۲، تا پنج روز بعد 18 ابان ک میشه ،۱۱ پریودیم رفتم سونو واژینال گف مشکلی نداری برام امپولhcg نوشت گف بزن بعد اون یه شب در میون نزدیکی داشته باش منم طبق گفته دکتر پیش رفتم تقریبا 20 روز میشه ک امپولو زدم و 8 اذر باس پری شم ولی سینه هام شفتن دس میزنم جزئی درد دارن شکمم عین درد پری درد میکنه گاهی هم زیر شکمم و کمرم و بدنم همش میگیره گاهی هم بوی بعضی غذاهارو حس میکنم شدید ایا این درد های زیر شکم علائم امپول هس یا امکان داره باردارشم و هرزگاهی دمای بدنم بدجور افزایش پیدا میکنه و من کی بی بی چک بندازم خیلی بیتابم میترسم باز منفی باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام به همه من تو روز ۳۶ بتام ۵۸۰۰ بود انگار خیلی زیاده ماما گفت احتمال چندقلویی یا مول هست ...
منم دست کمی از تو ندارم پریودام 28 روزه ست. روز 33 بتام 2400 بود 3 روز قبلش که آز داده بودم 400 بود یهو نمیدونم چرا تو 72 ساعت 6 برابر شده بمنم دکترم گفت دوهفته بعد بیا سونو که میشه 4 شنبه هفته بعد
من۳ماه اقدامم همه آزمایش های من و همسرم و سونو سالمه. ماه پیش دکتر فرستاد عکس رنگی معلوم شد چسبندگی جزئی سرویکس دارم که با تزریق حاجب برطرف شد.الان ماه ۴ اقدامم (ماه بعد از عکس رنگی).