2777
2789
عنوان

کیا تازه فهمیدن باردارن؟بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5197 بازدید | 228 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم که هیچی هرماه بی بی میندازم و منفی میشه برا منم دعا کنید ماه دیگه بیام خبر بارداریمو بگم بهتون

برای امسال بچه دار شدنم یه صلوات بفرستین لطفا یه بچه سالم و صالح و خوشگل ممنون😘          🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
من هنوز دکتر نرفتم هفته دیگه میخام برم.لقاح من دیر بوده هفته دقیقم رو نمیدونم.تیکرمو از تاریخ پری زد ...

اره تیکر رو درست زدی ولی چون روزهای سیکلت طولانی تر بوده احتمالا لقاح دیرتر بوده به امید خدا عزیزم دلت شادشه  ادم دیر بره دکتره بهتره بابا اصلا از روزی که رفتم سونو همش تو اینترنت و سرچ و فکر و خیالم

خوش به حالتون دعا کنین منم بشم

از خدا میخام دامن تو و همه منتظرا سبز شه ب امید خدا از جمله زن داداش خودم ک ۸سال منتظره

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
سلام من پنج روز دیگه موعدمه.دعا کنید منم باردار باشم

ان شاالله ک هستی فکرای مثبت بکن و دعا کن و ذکر بگو

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
ایشالا عزیزم امیدت به خدا باشه هرچی اون بخواد همون میشه چندوقته اقدامی؟

فدات شم انشاءالله

من که در اصل سه سال میشه

ولی شوهرم جدی نمیگیره.

یک بار اقدام میکنه یکبار بی خیال.

حالا قراره باز اقدام کنیم 

دعا کنین زود باردار بشم.

چون صبرم کم شده.

اگه دوست داشتی برای حاجت رواییم صلوات بفرست هرکس فرستاد ان شاءالله حاجت روا بشه.
اره تیکر رو درست زدی ولی چون روزهای سیکلت طولانی تر بوده احتمالا لقاح دیرتر بوده به امید خدا عزیزم د ...

اوف اره منم هی تاپیک میزنم خوبه اینجا دور هم باشیم باهم حرف بزنیم روحیه بدیم.ک انقد چیزای دیگه سرچ نکنیم

از خدا میخام دامن تو و همه منتظرا سبز شه ب امید خدا از جمله زن داداش خودم ک ۸سال منتظره

الهی به حق پنج تن زن داداش شما هم باردار بشه.یک ایت الکرسی ب نیت حاجت رواییتون میخونم

مرسی گلم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

اگه دوست داشتی برای حاجت رواییم صلوات بفرست هرکس فرستاد ان شاءالله حاجت روا بشه.
فدات شم انشاءالله من که در اصل سه سال میشه ولی شوهرم جدی نمیگیره. یک بار اقدام میکنه یکبار بی خیا ...

عزیزم منم اصلا رابطه منظم نداشتم تو این یه سال .اصلا یه روز در میون نبوده چون شوهرم پاش درد میکرد نمیشد.تو تصادف پاش شکسته

منم که هیچی هرماه بی بی میندازم و منفی میشه برا منم دعا کنید ماه دیگه بیام خبر بارداریمو بگم بهتون

انشالله انشالله .

عزیزم منم اصلا رابطه منظم نداشتم تو این یه سال .اصلا یه روز در میون نبوده چون شوهرم پاش درد میکرد نم ...

ان شاءالله که یک نی نی سالم و خوشگل تو شکمت باشه.

به امید خدا

ان شاءالله که یک نی نی سالم و خوشگل تو شکمت باشه. به امید خدا

انشالله گلمممممم.مرسی که انقد مهربونییید