2777
2789

من ماه دیگه میشه ۲۱ سالم نوع رفتار مامانم باهام واقعا تحقیر امیزه 

مثلا موقع حرف زدن هیچ وفت منو مخاطب قرار نمیده بهم نگاه نمیکنه 

یا هرموقع اظهار نظری بکنم میگه تو بچه ای نمیفهمی !!!! 

مثلا بابام داره باهام حرف میزنه ب بابام میگه اینو ولش کن بچست چه میفهمه اخه 😑

اصلا توخونه بهم شخصیت نمیده ب خدا اعتماد ب نفسمو با این کاراش رسونده ب زیر صفر 

چی کار باید بکنم خیلی ناراحتم ؟؟؟؟؟؟ 

حالا برو خداروشکر جلو کس و ناکس بهت حرف بد نمیزنه مامان من الان جلو سه تا ادم برگشت کفت چقدر ور میزنی کلا بددهنی بده

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم 26سالمه همین طوری هستم به مرور خوب میشه وقتی ازدواج بکنی بنظرم بیخیال باش انقدر به معلومات برس و بروز باش که یه روزی بفهمن که تو بچه نیستی نگران نباش والا برای منم اینطوری بودن وقتی ازدواج کردم بهتر شدن 

مامان منم هیچ وقت حلالش نمیکنم‌زندکیمو نابود کرده تا جایی که همش قرص اعصاب وقرص قلب میخورم بشدت استرسی  شدم

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
حالا برو خداروشکر جلو کس و ناکس بهت حرف بد نمیزنه مامان من الان جلو سه تا ادم برگشت کفت چقدر ور میزن ...

هردوش ب یه اندازه بده

تخریب شخصیت کلا بده بخدا میبینم طرف با بچه ی پنج سالش عین ادم بالغ رفتار میکنه دلم میگیره مامانم اصلا ب من شخصیت نمیده اعتماد ب نفسمو قشنگ تحریب کرده جلو کسی میخوام حرف بزنم میترسم مسخره شم