2777
2789
عنوان

دلم میخواد کسی توزندگیم باشه☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1349 بازدید | 170 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=112875406]مشکل از خودمونه  من خودم اعصاب مصاب درست حسابی ندارم میزنم طرفو نابود میکنم خودش فرار میکنه😂 ...[/QUOT]

ای وای دقیقا منم خیلی بداخلاقم اصلا طرف حد وحدودشو رد کنه ها منم ورود میکنه به خانوادش بدجور وحشی گری میکنم طرف بلاکم میکنه.یا میگه چقد بی ادبییییی🤣🤣🤣🤣🤣

داداچ الان دیگه با اینا نمیشه مخ زد باید یه چنتا کتاب از نیچه و کامو و هدایت بخونی 4 تا جمله ازش درب ...

حرف شما قبول .حالا بقول شما مخ هم زدم دوست شدیم شماره هم ردوبدل کردیم عکس هم فرستادیم بعدش مثل اون دوست عزیز شمال کشور باشه من جنوب کشور تو یه دهاتی زندگی میکنم چه فایده...لااقل بازهم اگه همشهری خودم باشه یه حرفی