2777
2789
عنوان

مامان عجیب من😐

389 بازدید | 15 پست

من ماه دیگه میشه ۲۱ سالم نوع رفتار مامانم باهام واقعا تحقیر امیزه 

مثلا موقع حرف زدن هیچ وفت منو مخاطب قرار نمیده بهم نگاه نمیکنه 

یا هرموقع اظهار نظری بکنم میگه تو بچه ای نمیفهمی !!!! 

مثلا بابام داره باهام حرف میزنه ب بابام میگه اینو ولش کن بچست چه میفهمه اخه 😑

اصلا توخونه بهم شخصیت نمیده ب خدا اعتماد ب نفسمو با این کاراش رسونده ب زیر صفر

چی کار باید بکنم خیلی ناراحتم ؟؟؟؟؟؟ 

منم همین بودم با این تفاوت ک هنوزم اینطوره. خیلی بده درکت میکنم عزیزم

ب خدا یه جا میبینم حتی با بچه ی پنج سالشون مثه بزرگسالا رفتار میکنن بهش شخصیت میدن انقد دلم میگیره ک باهام عین پنج ساله ها رفتار میشه بیرون واقعا اعتماد ب نفس ابراز خودمو ندارم اتقد مامانم عین دیوار باهام رفتار کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مادر منم همینه البته من دیگه خودم مادرم، چون سنم بالاتر از شماست بهش احترام میزارم ولی حرفاش رو ...

خیلی بده واقعا رفتارای تحقیر کننده ایه بیرون نمیتونم حرف بزنم همش حس میکنم الان مسخرم میکنن میگن این بچست انقدر ک مامانم تو خونه بهم ازین حرفا میزنه 

همونجوری ک اون باهات رفتار میکنع توام باهاش رفتار کن هیچ راهی بهتر از این نیست به این هم فک نکن ک مادرته و... چون تو این دنیا فقط باید خودت خودتو دوست داشته باشی. همین ک مارو توی این کشور درب و داغون به دنیا اوردن شکنجه هست دیگ فک نکنم درست باشه خودشونم باحرفاشون ازارمون بدن! 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن... 
خیلی بده واقعا رفتارای تحقیر کننده ایه بیرون نمیتونم حرف بزنم همش حس میکنم الان مسخرم میکنن میگن این ...

میفهممت عزیزم. در حالیکه ماها هیچ ایرادی نداریم و خیلی هم پتانسیل داریم. ایشالله به راه راست هدایت شن. من بعد ازدواجم خیلی اعتماد ب نفسم بیشتر شد مثلا شوهرم میگفت وای فلان حرفت چقدر خوبه یا چقدر کارت درسته باورم نمیشد البته آسیبهایی خوردم ک بنظرم دیگه جبران نمیشه فقط سعی میکنم به دخترم اعتماد بنفس کامل بدم انشالله

همونجوری ک اون باهات رفتار میکنع توام باهاش رفتار کن هیچ راهی بهتر از این نیست به این هم فک نکن ک ما ...

منم بهش بی توجهی نشون بدم صد برابر بدتر باهام رفتار میکنه دیگه بریدم بخدا ب عنوان یه انسان برام ارزشی قایل نیست

منم بهش بی توجهی نشون بدم صد برابر بدتر باهام رفتار میکنه دیگه بریدم بخدا ب عنوان یه انسان برام ارزش ...

تک فرزندی؟ هرکاری کرد بدترشو بکن. اگر بابات پشتته باهاش حرف بزن دعوا کن لج کن قهر کن 

واقعا نمیفهممشون اینهمه خورد کردن بچه ها ی خودشون چه علتی میتونه داشته باشه

مادرمن خیلی اهل نفرینه واسه همین من اصلا حرف نمیزنم  مخصوصا از موقعی که پدرم فوت شده اخلاقش بدترشده

تک فرزندی؟ هرکاری کرد بدترشو بکن. اگر بابات پشتته باهاش حرف بزن دعوا کن لج کن قهر کن  

ن خواهر و برادرم بزرگتر از من ان با اونا مشکلی نداره بابامم پشتم نیست بیشتر طرف مامانمو میگیره .یه مدت اینکارارو میکردم زندگیو برام جهنم کرده بود چندساله پشت کنکورم هستم امیدوارم فقط امسال یه شهر دور قبول شم برم نبینمش 

ن خواهر و برادرم بزرگتر از من ان با اونا مشکلی نداره بابامم پشتم نیست بیشتر طرف مامانمو میگیره ...

اوه. منم بچه اخرم اما همشون به حرفم گوش میکنن اگ اذیتم هم کنن اذیتشون میکنم تا ادم شن😐