2777
2789
عنوان

چجوری با مادر شوهرم برخورد کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب اگه پیره و کمسواد ولش کن گناه داره 

اگه حونه و از رو دخالت میگه دوحالت داره اگه میخوای دیگه تکرار نکنه و طعنه میزنه بگو معلومه خ دوسم داری مادرجون همیشه هواست هست چی میپوشم اگه طعنه نمیزنه بگو اره جدید خریدم

...یک عدد آدم...

مثلا برا پاگشا ها خونه فامیلاشون دعوت بودم با هزینه خودم یه دست لباس خریدم، سریع میپرسه تازه خریدی؟ 

حتی درباره آرایشم و موهام نظرمیده. کلا یجوری برخورد میکنه انگار توهمه چی سررشته داره، در کل فقط خودش و دخترش قبول داره. من اصلا دوست ندارم باش دهن به دهن شم همیشه حد و مرز رابطه نگه میدارم اما اون خیلی تندمیره. واقعا سوالاش ناراحتم میکنه، همش راجع به صرفه جویی صحبت میکنه. من بیشتر خریدام با پول خودم انجاممیدم اما خب شوهرم هم وظیفه شه برا منخرج کنه، اما این خیلی مادرشوهرم عصبانی میکنه. دوست نداره من و شوهرم حتی رستوران بریم، مستقیم و غیرمستقیم از روز اول نامزدی مون دخالت می‌کرد 

مادرشوهر منم بود اینا تا هستن عوض نمیشن،هنوزم یه چی بخرم سکته میکنه،من یه خرجی میکردم انقد متلک و زخم زبون میزد که نگو،میگفت فلانی زن زندگیه جمع میکنه،اون یکی پز عالی و جیب خالی ،کلی خزعبلات،منم آخر جوابشو دادم ،الانم هرچی میخرم بگه چند ؟مثلا چیزی که ۲۰۰ خریدم میگم ۳۰ تومن،خیالش جمع میشه باورم میکنه

بيكاري بهانه دستش نده يه لباسو ده بار بپوش جلوش خب ميدوني كه حساسه به پول خرج كردن پسرش

وا این چه حرفیه به اونا چ ربطی دار ک خوششون بیاد یا نه اتفاقا باید انقد اینطوری باشه عادت کنه

سی سال از عمرم گذشت.مثل یک خواب کوتاه. سی سال بعدم اینطور بگذر منم و تو.. منم نگاه معنادار تو.. منمو یک دنیا سوال بی جواب تو... منمو یک دنیا خجالت یا الهی من دلم از خودم شکسته پروردگارا از خودم نا امیدم من ناتوانم من ضعیفم تو رحمانی تو رحیمی یاستارالعیوب

وااي بخدا من نميدونم فاز اين مادر شوهراا چيه ؟؟!!! يعني مادر شوهر من زمين تا اسمون فرق داره با اين چيزايي كه ميگيد !! اصلا نميپرسه چرا بچه دار نميشيد ! يا چرا لباس خريدي يا چرا فلان كارو كردي ! اقدمنو دوست داره كه همش ميگه مياين خونمون حالم خيلي خوب ميشه بازم بياين پيشمون !! بنده خدا همش بهم محبت ميكنه خدايي خيلي احترام بهم ميذاره ، همش بهم ميگه ديونه اي كاراي خونه ميكني😂😂خودتو خسته نكن اقد ، بريد مسافرت خوش بگذرونيد، واسه همين اصلا اين حرفايي كه بعضياا ميزنن من اصلا نديدم !!!! چرا اينكارارو ميكنن يعني مرض دارن؟؟