2777
2789

یکی ک چهارسال دنبالت باشه و بخوادت و جز تو با هیچکسم نبوده باشه..چهارسال همه رو واسطه کرده ک فقط تو بهش جواب مثبت بدی

حالا بعد چهارسال ک تو اینستا باهاش حرف بزنی و باباتو بفرسی بره تحقیق ب بابات بگن پسره تو جمع دوست و رفیقایی میره ک ادم نیسن و همه جور کاری میکنن...

ب خودش گفتم گف من کارایی ک اونا میکنن و کردن نکردم ب هیچ وجه ولی دیگ نمیرم تو جمعشون اگ تو بگی

ولی میدونید مگ میشه تو جمع همه یکاری رو بکنن و تو نکنی؟اصن با عقل جور در نمیاد😑

از طرفی میگن پسرا همشون رفیقای این مدلی دارن و مجردی شیطونی میکنن و ازدواج ک کنن دیگ این چیزارو میزارن کنار درسته؟لطفا بگیر نظرتونو 

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

به نظرم این جور افراد تغییر نمی کنن هیچوقت

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه صد در صد گف رفیق تاثیر گذاره

اگه گفته میزاره کنار قبول کن 

الان دیگه تقریبا همه یه شکل شدن

مگه اینکه خودت افتاب مهتاب ندیده باشی پسره اونجوری بخوای

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

مثلا چیکارمیکنن؟قلیون؟دختربازی؟مشروب؟چی؟

داشت زير لب می خوند:"كه من باد ميشم ميرم تو موهات'👱‍♀️..."بهش گفتم به جای اينكه واسم كنسرت برگزار كنی 🎉پاشو كمک كن اين تختو جا به جا كنيم، كمرم درد گرفت به خدا!با شيطنت باز گفت:" ای بخت سراغ من بيا، كه رخت خواب من با خيال خامم گرم نميشه"   😂❤بهش گفتم از بد شانسيت كه بختت من بودم، قيافه ی ناراحت و اخمو به خودش ميگيره و آه ميكشه، ميگه هيييی😣...كنارش ميشينم، بهش ميگم پشيمونی؟ميگه: میدونی من يه تئوری دارم، ميگم كه هر كسى توزندگيش عاشق يک نفر بايد بشه، اون آدم درست يا غلط هميشه عاشق اون آدم ميمونه، دلش به ياد اون آدم گرمه👫،چشماش👀 به خيال اون آدم گرم خواب ميشه، دستاش👐 با خيال اون آدم گرم ميمونه.حالا ببين، چقدر بايد، خوش شانس و خوشبخت باشی، كه همونی رو پيدا كنی كه اونم شب ها با خيال تو ميخوابه، روزا به عشق تو بيدار ميشه❤. چقدر بايد خوشبخت باشی كه بين اين همه آدم كسى رو پيدا كنی كه همونطور كه اون وسط ذهنت جا كرده، توام وسط قلب اون جا كنی💑...بهش گفتم: تو پيدا كردی؟گفت: من خوش حالم، تو خوشحالی؟ همين الان؟😊       گفتم: خب آره، داريم خونه ی آينده مونو🏡 ميچينيم، تو كنارمی و خوشحالم، همه حالشون خوبه...حرفمو قطع ميكنه و ميگه: پس دوتامون💑 درست انتخاب كرديم،هيچكی پيش آدم اشتباهی خوشحال نيست..❤
شوهر من هم دقیقا این شرایط داشت چهارسال خواستگارم بود ...تو جمع رفیقای اون مدلی بود ولی بعد ازدواج ح ...

اخه از  ی طرف میگم شاید اینطوری باشه مث همسر شما ولی از ی طرفم میگم اگ درست نشد و ب این کارا ادامه داد چی؟حس میکنم ازدواج با همچین ادمی ک پشتش این حرفاس ریسکه😔

نمیشه صد در صد گف رفیق تاثیر گذاره اگه گفته میزاره کنار قبول کن  الان دیگه تقریبا همه یه شکل ...

اره الان همه پسرا همینن

ن خودمم افتاب مهتاب ندیده نیسم ولی اعتقادات خودمو دارم

مثلا این اقارو میگن تو جمع رفیقاش ی زنو میبرن خونه خالی و ...

من فقط شنیدم از دونفر نمیدونم باید باور کنم یان

ما رفقامون تو خوابگاه مینشستن میخوردن و میزدن به بدن.. ولی من فقط نگاشون میکردم و مزه میخوردم.. ذات ادم اگر خوب باشه وسط فاحشه خونه هم که بذاریش کاری نمیکنه.. شما برو ببین طرف ذاتش سال و پاکه و شیشه خورده داره یا نه..!!؟

همه آدم ها به جور نیستن ولی به اینم فکر کن چقدر تابلو بوده که تو تحقیقات بهتون گفتن

بله متاسفانه

شما خودت مردی بگو ک اگ ی مرد قبل ازدواج و دوران مجردی تویه همچین جمعی بره و این مدل دوستایی داشته باشه

ایا بعد ازدواج هم میره سراغشون؟

حرفایی ک پشت خودش و دوستاشه حرفای خوبی نیس اصلا

تو این چهارسال اندازه چهار روز ازش شناخت نداری!!!!

فامیل میشه با ما

خانواده خیلی محترم و خوبی داره

مادر و پدرش فرهنگی هستن

وضع مالی خوبی دارن

خودشم به هر دری زده بخاطرم مثلا طوری نیس ک بگم عشقش یکی دوروزس 

ولی حرفایی ک پشت خودش و رفیقاشه حرفای خوبی نیست و این منو دل نگران میکنه😔