2777
2789
عنوان

جواب کتبی امینوسنتز

| مشاهده متن کامل بحث + 8685 بازدید | 46 پست
عزیزم اصلا استرس نداشته باش میدونم خیلی شرایط بدیه چون خودم تجربه کردم ولی من آمینو نشدم آزمایش سل ...

اره تازه یکم خیالم راحت شده بود ولی سعی میکنم بهش فکرنکنم توکل برخدا...الان کاری دیگه نمیشع کرد جز توکل...

امروز زنگ زدم که بلخره چیشد نمونه گفتن دوسه روز دیگه خبرمیدیم نگران نباشین

نمیدونم واقعا خودشون خراب کردن یاواقعا ضعیف بوده

اخه اگه ضعیف بود چحوری اون چندتا تیروزومی رو پس بررسی کردن

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تازه یکم خیالم راحت شده بود ولی سعی میکنم بهش فکرنکنم توکل برخدا...الان کاری دیگه نمیشع کرد جز ت ...

اکثر آزمایشایی که تکرار میخوره بخاطر شرایط بد نگهداریشون هست ولی به بیمار یه چیز دیگه میگن

واسه من آزمایش سل فری دادم چند روز بعد زنگ زدن گفتن خونت خیلی غلیظ بوده باید یبار دیگه بیای واسه تکرار

جالب اینکه رفتم دقیقا چند نفر دیگه هم که تو همون روز باهم آزمایش داده بودیم اومده بودن واسه تکرار میگفت به ما هم گفتن خونت غلیظ بوده!!!! مگه میشه چند نفری که تو یک روز این آزمایش رو دادن همشون دقیقا غلظت خون داشته باشن!!!!

ولی درکل نگران نباش انشالله که خیره بسپار دست خدا

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
اکثر آزمایشایی که تکرار میخوره بخاطر شرایط بد نگهداریشون هست ولی به بیمار یه چیز دیگه میگن واسه من ...

ممنونم‌ از دلگرمیت دوست عزیز...خدا نی نی تو برات نگه داره...واسه منم دعاکن

اللهم عجل لولیک الفرج
اکثر آزمایشایی که تکرار میخوره بخاطر شرایط بد نگهداریشون هست ولی به بیمار یه چیز دیگه میگن واسه من ...

راستی شما کی حرکت نی نی رو حس کردین؟؟؟من هفته ۲۰ام هنو حس نکردم

اللهم عجل لولیک الفرج
ممنونم‌ از دلگرمیت دوست عزیز...خدا نی نی تو برات نگه داره...واسه منم دعاکن

مرسی عزیزم انشالله نی نی شماهم صحیح و سالم میاد تو بغلت🙏🙏🙏

راستی شما کی حرکت نی نی رو حس کردین؟؟؟من هفته ۲۰ام هنو حس نکردم

من از هفته ۱۸ انگار یه چیز مثل نبض یا ترکیدن حباب حس میکردم

ولی از هفته ی ۲۰ به بعد قشنگ مثل ماهی تکوناشو میفهمم

هرچی میره جلوتر ضربه هاش بیشتر و قوی تر میشه انگار

منوهرزگاهی نبض حس میکنم اما فک‌نمیکردم ربطی به نی نی داشته..اما خیلی کم

چرا عزیزم حالا هرچی بزرگتر بشه بیشتر میشه قشنگ میفهمی

سلام میدونم این تایپینگ مربوط به دوسال قبله ولی میشه بگین بچه تون سالمه بوده یا نه؟

منم چند وقت پیش امینو دادم و ان تی ام ۳.۴ بود هنوزم جواب آزمایش نیومده و خیلی نگرانم😔

سلام میدونم این تایپینگ مربوط به دوسال قبله ولی میشه بگین بچه تون سالمه بوده یا نه؟ منم چند وقت پیش ...

سلام عزیزم....بله خداروهزار مرتبه شکر سالم و خیلی زرنگ و باهوش....

عید دوسالش میشه....شماهم نگران نباش ان شالله سالمه سالمه...اینا همش آمارو احتماله اکثرا بچه ها سالمن

اللهم عجل لولیک الفرج