2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حس میکنم انرژی مثبت داری و کارات خوب پیش میره

ایشاالله  فکر میکنی  شاهزاده سوار بر خر سفید من کی میاد؟

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
 اره نظرت راجب اینده من چیه؟

احساس میکنم پر از ماجراست نخندیا ولی وقتی به آینده فکر کردم اضطراب و دلشوره گرفتم

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍
احساس میکنم پر از ماجراست نخندیا ولی وقتی به آینده فکر کردم اضطراب و دلشوره گرفتم

خودمم با  این حرفت استرس گرفتم 😕

خودمم با  این حرفت استرس گرفتم 😕

بی خیال،چون خودم خیلی آدم دور از تنش اضطرابی هستم این حس اومد سراغم شاید به خاطر پروفایلته

یا رب دل یارم پراز غم نکنی        با تیر قضا قامت او خم نکنی     ای چرخ فلک تورا به قران سوگند    یک مو زسر عشق جانم کم نکنی😍😍
بی خیال،چون خودم خیلی آدم دور از تنش اضطرابی هستم این حس اومد سراغم شاید به خاطر پروفایلته

الهی چرا عززیزم؟ پروفیالم بده؟

الهی چرا عززیزم؟ پروفیالم بده؟

نه خانومی فقط  یه جور حس اضطراب بهم میده