2777
2789
تقصیر این نامرداس ک چشمشون رو بقیس من نمیگم خیلی خوشگلم ولی فیسم مناسبه اخلاقمم بد نیس خوبه خیلی کو ...

عب نداره ناراحت نباش هرچقدم بد باشیم ازشون کم نمیاریم رژیم بگیر ورزش کن اگه اینقد غصه میخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام به مردا نگا کن پیش اون بگو جوووون چ تیپی و هیکلی😂

اخه منفجر میشه اگه اینکارو بکنم

ینی میمیره از حرص

جوری ک انگار رفتم بغل طرف....

اتفاقا ی بار این کارو کردم نگفتم جون گفتم چ تیپی و خیلی نگاش کردم

حالا طرف پشتش بود اصن ندید منو 

بااین حال میرغضب شد شوهرم

بهش گفتم تو ک خودت انقد دگرگون میشه حالت پس چ مرگته منو عذاب میدی

میگه من مردم فرق دارم

من اینجوری افریده شدم😢😢

اخه منفجر میشه اگه اینکارو بکنم ینی میمیره از حرص جوری ک انگار رفتم بغل طرف.... اتفاقا ی بار این ...

وای حرفشوووو 

عب نداره یکی دوبار زل بزن ب پسرا هیچی نگو کارشو میفهمه😁شوهر منم حساسه ها نگا کنم میگه چشاتو درمیارم سرتو بنداز پایین منم میگم بروبابا

وای حرفشوووو  عب نداره یکی دوبار زل بزن ب پسرا هیچی نگو کارشو میفهمه😁شوهر منم حساسه ها نگا کن ...

😂

اونموقه بیایم خونه منو میکشه

چی بگم والا

چون از بعضی لحاظای دیگه خوبه منم ب اجبار و اینکه خیلی دوسش دارم دیگه ساکتم😢😔

😂 اونموقه بیایم خونه منو میکشه چی بگم والا چون از بعضی لحاظای دیگه خوبه منم ب اجبار و اینکه خیلی ...

خب پس بیخیال شو اینقدم مهم نی نگا بکنه.. مهم اینه شوهر توعه و مال توعه😏😏😏😏

خب پس بیخیال شو اینقدم مهم نی نگا بکنه.. مهم اینه شوهر توعه و مال توعه😏😏😏😏

میگم ک ب اجبار دیگه ساکتم

ولی هرکارم بکنم نمیتونم مهم نباشه برام

احساس خرد شدن میکنم

دوس دارم جوری براش تلافی کنما.....

اما دلم نمیاد

اره تو ارایشگاه کار میکردم اما از وقتی باختیم دیگه دلو دماغ ندارم پامو از خونه بیرون نذاشتم ۳ماه ت ...

عزیزم اینجوری مریض میشی قوی و پرتلاش باش همه چیز درست میشه ایشالا

سخته بخدا😢

عزیزم تلقین نکن به خودت فکر هرکسی مسیر زندگیشو مشخص میکنه اگر اینجور به خودت انرژی منفی بدی همه شرایط رو داری فراهم میکنی که حال خودتو بد کنی 

با فکر مثبت دریچه جدیدی از زندگی برات باز میشه