2777
2789
عنوان

هما هستم 😁😁شام چی دارید ؟؟؟💓💓😍😍🍝🍝

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 45 پست
سلامت باشن همیشه ایشالله، دختر فامیلتون رو برداشتی یا منتظری مامانش خوب بشه؟

ن ایشالا خوب میشن خودشون بزرگش میکنن 😍

دخترهام حنا و آوا دوستون دارم ❤❤❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😁😂😂😂 من خونه ی مادرشوهر تو جمع و پهن کردن سفره و ظرف شستن کمک میکنم دیگه ب هیچی کاری ندارم مگه ...

خواهر شوهر داری کارت راحت تره عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
ن ایشالا خوب میشن خودشون بزرگش میکنن 😍

ایشالله

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

هر کی شامش زیاد شده لطفا واسه منم بفرسته

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
خواهر شوهر داری کارت راحت تره عزیزم

اره خب....

ولی وقتی اونم نداشتم زیاد کار نمیکردم😁

میدونی بدم میاد خونه ی مادرشوهر اشپزی کنم.من حتی خونه ی مامانمم اشپزی نمیکنم.فقط خونه ی خودم.اونم بزور😂😂

شوهرم بعضی وقتا میگه بنظرت امشب شام میخوریم😁😁😁😁

همون درسته خوب اگ قرار بود کار کنه مهمون مینشست خونش دیگه

من فقط ت  جمع و پهن کردن سفره کمک میکنم دیگه بقیه تایم ها هم یه جا میشینم ساکت و آروم بیچاره مادر شوهرم فک میکنه چه عروس سربه زیری گیرش اومده نمیدونه سر پسرشو کچل کردم از بس گنده دماغم😂

همون درسته خوب اگ قرار بود کار کنه مهمون مینشست خونش دیگه

افرین.دقیقا

من همه ی کارارو خودم میکنم فقط سفره باز کردنه ک اونم شوهرمو صدا میکنم

حالا اگه خارشوهرم کمک کرد ک کرد اگه ن اصلا فقط شوهرم.

چون رامونم دوره خونمون مهمون زیاد نمیاد فقط خانواده ی شوهر

اما من میرم خونشون مادرشوهرم هی بهم میگه این کار اون کار😣من بدم میاد

درسته غریبه نیس ولی ندوستم کار کنم

اره خب.... ولی وقتی اونم نداشتم زیاد کار نمیکردم😁 میدونی بدم میاد خونه ی مادرشوهر اشپزی کنم.من حت ...

😅😂😅

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
بیا جای من برو عزیزم😂تازه پر..یود شدم دل دردو کمر درد دارم بچه شیر میدم سختمه 

آخى 

من باردارم آشپزى برام سخته غذا هم درست مى كنم خودم نمى تونم بخورم براى اون گفتم دلم مهمونى ميخاد