2777
2789
عنوان

چیکار کنیم بدنمون بلوری بشه؟توروخدا بیاین😘

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم والا مامانم هرچی بهش میگم اجازه نمیده

این دیگه بهداشت خودته جزء مسایل شخصی هر فرد اتفاقا الان مجردی بری دیگه راحت میشی بعد ازدواجت همیشه مرتب و تمیزی 

زندگی زیباست ...
 این دیگه بهداشت خودته جزء مسایل شخصی هر فرد اتفاقا الان مجردی بری دیگه راحت میشی بعد ازدواجت ه ...

بزاره ک از خدامه حالا برای این موضوع تلاش خودمو میکنم

رهی بلدین موهای زیرپوستی از بین بره؟؟؟؟؟

موهای زیرپوستینو چیکار کنم راهی بلدین؟

کل بدن نوره میکشم  حتی کف دست وپا ب جز صورت .. هر چی هست از بین میبره  و روشن تر هم میشه پوست بعدش هم روغن مالی یا لوسیون حتما باید انجام بدی وگرنه پوست خشک میشه 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
بزاره ک از خدامه حالا برای این موضوع تلاش خودمو میکنم رهی بلدین موهای زیرپوستی از بین بره؟؟؟؟؟

من شنیدم میگن کیسه بکشین ولی در کل راه خاصی نداره باید با سوزن بیوفتی به جونش که جاش میمونه.

اکثریت برای فرار از این موهای زیرپوستی رفتن سمت لیزر

زندگی زیباست ...
کل بدن نوره میکشم  حتی کف دست وپا ب جز صورت .. هر چی هست از بین میبره  و روشن تر هم میشه پ ...

طرز استفاده چطوربه ؟ ارزونه قیمتش؟ یه بار خریدم بسته بندی بود بوهم نداشت بدک نبود!

برای رفع مشکلاتم یه صلوات بفرستن
اها برم نوره بخرم یعنی؟اسمش نوره هستش؟از عطاری یا داروخونه بخرم؟؟؟؟

من از نماینده های طب اسلامی خریدم عطاری ها یا اونایی ک برندن زرنیخ ک ماده مفیدشه رو ندارن فقط موها رو از بین میبره خاصیت نداره ..اسمش نوره هست یا همون واجبی یا واجبین نمیدونم ...قیمتش هم ارزونه ۳۰ تومن بخرین برای یک ماه کافیه شاید هم بیشتر 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"