2777
2789
عنوان

بتا پایین

116 بازدید | 4 پست

سلام، من سه ماه پیش آمپول دیفرلین زدمو دیگه پریود نشدم علائمش دقیقا تا سه هفته پیش بود مث گر گرفتن ...هفته قبل شنبه خیلی افتضاح سرما خوردم خواستم دارو بخورم گفتم اول یه بی بی چک بزارم بعد یه ساعت یه هاله خیلی کمرنگ صورتی افتاد ..پیش خودم گفتم حتما اشتباه شده ...فرداش که رفتم دکتر اورژانس گفتم که بی بی چک یه هاله کمرنگ انداخته.اونم سریع آزمایش نوشت که بتا ۴۴بود ...دکتر گفت بارداری ...فرداش دوباره بی بی چک گذاشتم که سریع دوتا خط افتاد...دیروز هم بعد یه هفته بی بی چک گذاشتم سریع دوتا خط پررنگ افتاد ...حالا بچه ها به نظرتون من باردارم با این عدد بتا...اخه یه سریا میگن بتاشون پایین اومده پریود شدن ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.