2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز عقب انداختی  مال من بعد هفت روز 800 بود که گفتن کمه ولی الان آقا 25 هفته داره و در حال ...

من۳۰روزه ازپری قبلی میگذره🤣انقدزودرفتم ک

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
چند روز عقب انداختی  مال من بعد هفت روز 800 بود که گفتن کمه ولی الان آقا 25 هفته داره و در حال ...

دورم۲۷روزیه شد۳۰روزرفتم بدوبدو

گر نگهدار من آنست که من میدانم                                           شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من دوسه روز بعد موعدم شده بود 200 گفتن کمه. برو تمرار کن 48 ساعت بعد رفتم تکرار کردم شده بود 488 دیگه نرفتم فعلا ترسیدم برم زود باشه بترسونندم

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
توی تاپیک خودم پی بده گلم اینجا درست نیس😚😘😙

عروس کوچولو  کارت خیلی قشنگو با سلیقس  نسبت به سنت

از کجا یاد گرفتی این کارارو  من واقعا بهت افتخار میکنم

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛
دورم۲۷روزیه شد۳۰روزرفتم بدوبدو

الان دکتر نرو زوده استرس بهت میده. بزار ده روز عقب انداختی برو یه آز دیگه بده بعد برو دکتر

من دوسه روز بعد موعدم شده بود 200 گفتن کمه. برو تمرار کن 48 ساعت بعد رفتم تکرار کردم شده بود 488 دیگ ...

کم باشه چیه مگه

عروس کوچولو  کارت خیلی قشنگو با سلیقس  نسبت به سنت از کجا یاد گرفتی این کارارو  من و ...

قربونت برم عزیزم😍😍😍

من 19 سالمه😁

من ب هرچی علاقه داشته باشم فورا یادش میگیرم بدون کلاس و هر چیزی. من بافتنیو یادمه اولین دفعه یه قلاب و یه کاموا خریدم اینقد الکی الکی گره زدم ک یاد گرفتم😍🙈 و خب تمرین کردم و... 

کم باشه چیه مگه

الان کمه نه ساک حاملگی پیداست نه هیچی بعد مثل من میری دکتر میترسونندت. منو گفت هیچی نیست و پیدا نیستو برو تکرار کن بعد بیا سونو رنگی برات بنویسمو و فلانو بهمانه کلی ترسوندم. منم اومدم تکرار کردم 48 ساعت بعد دیدم دوبرابر شده خیالم راحت شد دیگم نرفتم دکتر الان 16 روز از روزی که رفتم دکتر میگذره. میخام دوشنبه برم که اگه تشکیل شده پیدا باشه بیخودی استرسم ندن

قربونت برم عزیزم😍😍😍 من 19 سالمه😁 من ب هرچی علاقه داشته باشم فورا یادش میگیرم بدون کلاس و هر چی ...

عه منم۱۹سالمه