دقیقا زندایی منم همین مشکلو داشت بهش میگفتم بزارش رمین بزار بخوابه میگف نمیخوابه.اما من چون یه مدت خونشون بودم رو پای من نمیخوابید منم کنارش یه بالش میداشتم دراز میکشیدم یه تبلت داشت ک پره موزیک ویدیوایی کارتونی و باحال بود اونو براش میذاشتم شیشه شیرشم ک خودش میگرف طفلکی.چشاش سنگین میشد خوابش میبرد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختر منم تا چند ماه همین بود، یه شب دیگه نذاشتم رو پام، براش شعر خوندم، گاهی مینشست گریه میکرد، هی براش شعر جدید میخوندم، باز مینشست بازم گریه، اینقدر این کارو کرد و انقدر براش شعر خوندم، که بعد از یه ساعت ونیم خوابش برد، تا چند روز اول خیلی سخت بود، ولی الان راحتتر شده
اخ كاش بدونم مردم چكار ميكنن بچه هاشون اينقدر اروم و خوبن پسر من رواني كرده منو غذا نميخوره همشششش ...
تو بارداری باید خیلی رعایت میکردی من تو شکمم بود براش قرآن میزاشتم خرما خیلی میخوردم سوره ولعصر میخوندم رو خرما میخوردم خدارو شکر یه شب بیخوابی نکشیدم بچم خیلی آروم و با ادب شد یه ماه دیگه ان شالله دوسالش میشه😍
واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟
من اولین بار برقا رو خاموش کردم. شوهرم که خوابید منم خودمو زدم به خواب. دخترم خیلی غر زد ولی وقتی هیچ عکس العملی ندید و از طرفی دید همه خوابیدن. خودش خوابید. بعد اون شب این دیگه عادت . خودمو میزدم خواب اونم بعد ده دقیقه ور رفتن با صورت من خوابش میبرد. الان که دیگه تا برقا و خاموش میکنم خودش میره سرجاش میخوابه
بچه من تازه که به دنیا اومده بود منکه عمل کرده بودم شبا گریه میکرد همسرم بغل میکرد راهش میبرد میخوابید بعد یک ماه رو پاگذاشتمش الان شیش ماهه اس رو پامیخوابه ولی بعضی وقتا باید بغل کنیم تندد تند راه ببریم بخوابه،پستونکم میخوره نمیدونم پستونکو چیکارکنم بذاره کنار چون دندون داره.