2777
2789

خواب دیدم مادرشوهرم داره برام یه فرش یانمیدونم زیر انداز چهل تکه میدوزه تعبیر خاصی داره؟

خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره برات پاپوش چل تیکه میدوزه احتمالا😆 مراقب باش 😉

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
من خواب دیدم خواهر شوهرم برامون یه گربه و یه خرگوش گرفته آورده گوگلم نمیتونم سرچ کنم میدونم تعبیر دا ...

گربه یعنی زن خائن منکه کلاهروقت خواب گربه دیدم ازطرف ی زن صربه میخورم

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  
گربه یعنی زن خائن منکه کلاهروقت خواب گربه دیدم ازطرف ی زن صربه میخورم

عه واقعا  خرگوشم میدونی چیه ، گربهه همش میو میکرد سر درد گرفته بودم از صداش تو خواب خرگوشه هم زل زده بود تو چشام منم به خواهر شوهرم گفتم برا چی اینا رو اوردی خرگوشی اومد نیومد داره میترسم بد یمن باشه برام اونم هیچی نمیگفت

عه واقعا  خرگوشم میدونی چیه ، گربهه همش میو میکرد سر درد گرفته بودم از صداش تو خواب خرگوشه هم ز ...

صدقه بده ان شاالله چیزی نیس

خدایاهزارآرزوطلبکارم ویک مرگ بدهکار...یاطلبم رابده یاطلبت رابگیر  

من دیشب خواب دیدم ک یه جفت کفشی ک با نامزدم خریده بودیم گم شده. تو خواب خیلی دنبالش گشتم پیداش نکردم.

خیلی خیلی ناراحتم. کسی میدونه تعبیرش چیه? 

میترسم

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم