بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه بیشعووره شوهرت توام مثه خودش رفتار کن خانوادشو بی محل کن یا یواشی بمادرشوهرت اگه آدمه بگو چرا پسرت با خانواده من اینطوری رفتار میکنه مگه شما جز محبت و احترام از من چیزی دیدید ؟اینطوری با یه تیر دو نشون بزن
هربار میگماینوفعه دیگه منم مث خودش رفتار میکنم اما دلم نمیاد نمیتونم من اینجوری تربیتت نشدم
باجونو دل درکت میکنم عزیزم ولی خب باید اینکارو کنی میفهمی بایدددددد....تا متوجه رفتاره کثیفش بشه اصلا باخودشم بی محلی کن بزار اون دنبالت بیاد نه تو منم یمدت مثه تو بودم بااینروش زندگیمو متحول کردم فقط و فقط بی محلی و خونسردی اولاش سخته بعد عادت میکنی والا اینا فک کردن یه سر وگردن از ما بالاترن درصورتیکه هیچم نیستن
باجونو دل درکت میکنم عزیزم ولی خب باید اینکارو کنی میفهمی بایدددددد....تا متوجه رفتاره کثیفش بشه اصل ...
سه روره باهاش قهرم فقط به خاطر بچه تک و توک باهاش حرف زدم تا دبشب که خاتوادم اخرشب اومدن دلتنگ بچه بودن باز ببشعور بازی درورد تا رفتن باهاش دعوام شد ولی بازم همبن رویه رو ادامه میدم هیچ حرفی دیگه باهاش ندارم
خدا جون مراقب من و پسرم و بابایی باش...خیلی دوستت داریم
نمیدونم به بهونه های واهی هی بهونه گیری کرد بعد اومدن بچه نمیخاد ما بریم سمت خانواده خودم
خب باهاش مستقیم صحبت کن. بگو همونطور ک من به خانوادت احترام میزارم ورفت وامد دارم توام وظیفته متقابلا همینطور باشی. بعدم بگو خانواده من خانواده تو هست و برعکس. اگه قراره بی احترامی ورفت وامدی نباشه بایدددد هردوطرف باشه. اصلا اجازه نده به این رفتارش ادامه بده. واقعا بعضی مردا چقد بدهستن
بنظرم تربیت واصالت خانوادگی مرد خیلی مهمه. من یه مدت پدرم ج سلام همسرمو نمیداد بخاطر بحث کوچیکی ک با همسرم داشتم. سر سفره ک همسرم بود نمینشست. ولی ذره ای از ادب و احترام همسرم به پدرم کم نشد اصلابیشتر هم شد