2777
2789

دوستان یه سوال

کجا رفتین برا سونو  غربالگری اول ؟ هزینش چقد شد؟

من زنگ زدم ازمایشگاه نیلو برا ازمایشم وقت گرفتم گفتن اگه بخوای میفرستیمت مراکز اطراف  مورد تایید ما برای سونو 

که قیمتشو پرسیدم گف۳۸۰. هزینش جاهای دیگه هم همینه؟؟

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

من سه ماه پيش غربالگري اولو دادم سونوگرافي كوروش روبه روي پارك لاله هزينه ش شد ١٢٣ تومن با دفترچه تامين اجتماعي. خيليم خوب بود از كارش راضيم واسه آنومالي هم اونجا رفتم دكترش با صبر و حوصله همه چيو توضيح ميده

من سه ماه پيش غربالگري اولو دادم سونوگرافي كوروش روبه روي پارك لاله هزينه ش شد ١٢٣ تومن با دفترچه تا ...

ممنون عزیزم

من بیمه تکمیلی دارم  و  باید مبلغ ازادو پرداخت کنم بعدا بیمه با فاکتور بهم  پولشو میده، یه سوال شما مبلغ آزادشو یادتون نیس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم من بیمه تکمیلی دارم  و  باید مبلغ ازادو پرداخت کنم بعدا بیمه با فاکتور بهم &n ...

منم بيمه تكميلي دارم فيش سونو رو بردم بهم پولشو دادن ولي مبلغ آزادش يادم نيس اگه غير از بيمه تكميلي دفترچه تامين اجتماعي هم داشته باشي و ببري مبلغش ميشه ١٢٣ تومن. تازه آنومالي هم جاهاي ديگه ٣٥٠ تا ٤٠٠ بود اينجا من ١٩٢ تومن دادم

منم بيمه تكميلي دارم فيش سونو رو بردم بهم پولشو دادن ولي مبلغ آزادش يادم نيس اگه غير از بيمه تكميلي ...

بازم ممنون از راهنماییت عزیزم❤️😍