2777
2789

پسرمودو سالو یک ماهشه. فقط مامان، بابا، جیش . ععععع. میو، هاپ هاپ، نی نی ، لالا، و دوسه تاکلمه دیگه میگه ، همه چی و متوجه میشه ، هرکاری میکنم انجام میده از پوشک گرفتمش خیلی خوب کنار اومد. فقط تو گفتاردرمانی چجوری به بچه ها کار میکنن؟ تو خونه باهاش کار کنم همونجوری؟ ممنون

وای منم موندم الان یه سال و نیمشه حرف نمیزنه در حد ده کلمه بلده دکتر گفت اشکالی نداره ولی باز نگرانم مثلا بگم مای بیبی بیار میاره گیراییش خوبه ولی حرف زدن مشکل داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسردایی دوسالگیم رو کرده بود بعدش شروع کرد ب حرفای بیشتر زدن.انقدر دیر راه افتاده بود از نظر حرف ک زنداییمم نگران شده بود

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

من پسرمو بردم یه سری تمرین میده

کتابهای مخصوصش هست می تونی بگیری تو خونه باهاش کار کنی

کلا همش باید تکرا و تکرار باشه

مریم دریانورد کتابهای خوبی داره

کارت هم خوبه بگیر باهاش مدام کلمه کار کنه

مجبورش کن جمله یا کلمه بگه نه با اشاره خواستشو بگیره

عزیزم اینکه نمیتونه حرف بزنه خیلی ازبچه هااینطورین نگران نباش  پسرمنم همینطوری بود 

ولی اگه اصراربه گفتاردرمان داری موثره 

پسرم مشکل تلفظ کلمات روداشت یه مدت پیش گفتاردرمان بردمش خوب شد

برای سلامتی دخترم دعاکنید

برای چی می خوای ببریش گفتار درمانی؟

گفتار درمانی برای بچه هاییه که در گفتار ناتوانن مثل لکنت زبان البته این حرف رو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بهم گفت

پسرا اکثرا دیر حرف می افتن بعضی ها هم زود تر 

بستگی به ژن و ارث داره تو خانوادتون

مثلا تو خانواده ما کلا پسرا دیر حرف می افتن

پسر من دو سال و نیمشه مثل پسر شما حرف می زنه ولی همه چی رو متوجه میشه کاملا و بهش بگی انجام می ده

بردمش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان 

از پسرم خواست چند تا کار انجام بده همه رو متوجه شد و انجام داد

گفت پسرتون سالمه و اینکه تو خانوادتون ژن دیر حرف زدن دارید پس دیر حرف می افته پسرتون

گفت گفتار درمانی نبرید بجاش بذاریدش مهد کودک

من پسرمو بردم یه سری تمرین میده کتابهای مخصوصش هست می تونی بگیری تو خونه باهاش کار کنی کلا همش بای ...

دقیقا حرفاشو با ایما اشاره میگه، منم جدیدا حرفشو گوش نمیدم بهش میگم نمیدونم چی میخای

برای چی می خوای ببریش گفتار درمانی؟ گفتار درمانی برای بچه هاییه که در گفتار ناتوانن مثل لکنت زبان ا ...

نه منم نمیخام ببرم گفتاردرمانی ، فقط میخام بدونم اونجا چجوری تمرین میکنن تو خونه باهاش کار کنم، دکتر به من گفت اصلا مشکلی نداره ، همین چندتاکلمه رو میگه حرف میزنه، گفت فقط مهدکودک بزارش

برای چی می خوای ببریش گفتار درمانی؟

گفتار درمانی برای بچه هاییه که در گفتار ناتوانن مثل لکنت زبان البته این حرف رو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان بهم گفت

پسرا اکثرا دیر حرف می افتن بعضی ها هم زود تر 

بستگی به ژن و ارث داره تو خانوادتون

مثلا تو خانواده ما کلا پسرا دیر حرف می افتن

پسر من دو سال و نیمشه مثل پسر شما حرف می زنه ولی همه چی رو متوجه میشه کاملا و بهش بگی انجام می ده

بردمش فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان 

از پسرم خواست چند تا کار انجام بده همه رو متوجه شد و انجام داد

گفت پسرتون سالمه و اینکه تو خانوادتون ژن دیر حرف زدن دارید پس دیر حرف می افته پسرتون

گفت گفتار درمانی نبرید بجاش بذاریدش مهد کودک