یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هردوتا بچمو با شیر کیلویی لبنیاتی بزرگ کردم خیلی بهتر از شیرهای پاستوریزس چون معلوم نیس با چی درست شده یبار یکی که تو کارخونش کار کرده بود میگفت شبونه شیرخشکهای چینی رو میارن کارخونه ۴ تا تانکر شیر محلی وارد کارخونه میشه بعد با همون ۸ تا تانکر شیر ۳ تا تانکر خامه ۲ تا پنیر و... میده بیرون چندتا همینجوری شمرد الان یادم نیس.یبارم گفتن داخلش وایتکس هست من اینو باور نمیکردم تا اینکه یبار شیشه شیر بچم گم شد شیر هم نداشتیم یدونه ازین پاکتیها پر کردم تو شیشه شیر چایی شیرینش ولی بچه نخوردش .شیشه بچم رنگ چایی گرفته بود کلا قهوه ایی بود بعد چند ساعت شیر رو ریختم دور دیدم شیشه شیرش سفیییده سفید شده انگار که وایتکس پر بوده توش. خودتون امتحان کنین اینو قول میدم نه به بچه بدید نه خودتون شیر پاستوریزه بخورین
2 سالشه تا وقتی شیر خشک میخورد وزنش عالی بود ولی از وقتی از شیر گرفتمش لاغر شد الان هم خوبه ولی نسبت به قبلش که تپلو بود خیلی کم کرده ولی خب شیر خشک یه چیز دیگه بود