2777
2789
عنوان

بهم بگید افسرده شدم یا همه مث منن

318 بازدید | 30 پست

نمیدونم چم شده چندوقته مدام گذشته میاد جلو چشمم تموم اتفاقای تلخ زندگیم مث فیلم شده و هرلحظه برام تکرار میشه دنبال مقصر میگردم حسرت کارایی ک باید میکردمو نکردم دیوونم کرده...انتخابای اشتباه و از روی ترسی ک داشتم مث ی اوار شده تو مخم پر شده از چرا چرا چرا ...تو فکرم از ادمایی ک ازشون بدم میاد انتقام میگیرم اینده رو تلخ تصور میکنم و مدام برای خودم افکار منفی میسازم...من حامله ام و پا ب ماه هستم و این افکار باعث شده اشتهام بشدت کم بشه و ضعیف بشم نمیدونم چیکار کنم کسی مث من هست?اصلا میتونه بخاطر بارداری باشع?

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم مث توام خیلی بده

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

غذارو ک میکشید بازم یادش نبود زیر غذارو باید خاموش کنه و من همش میگفتم مااااماااان تو چرا انقد بی حواسی ولی الان بعضی وقتا میبینم غروبه ولی هنوز زیر ناهاری ک خوردیم و یکم ازش مونده روشنه

مامانبزرگم بعضی وقتا اروم میشست ی گوشه و با گلای فرش بازی میکرد و دونه دونه اشغالای ریز جمع میکرد منم مدام میخندیدم ک مامانبزرگ تو ک انقد زوم میکنی و ریز ب ریزو میبینی پ چرا الکی میگی چشام ضعیفه اون گل فرش چی داره اخه اما الان خودم انقد میرم تو فکر ک وقتی ب خودم میام میبینم انقد با گل فرش بازی کردم گردنم درد گرفته