2777
2789
عنوان

تصادف کردم😢😢بیاین

535 بازدید | 26 پست

بچه ها یه هفته پیش تصادف کردم ماشین شوهرمو بردم خرید کردم برگشتنی کوبوندم پشت یه ماشین😢

شوهرم هیچی نگفت تازه کلی بهم خندیدو گفت فدای سرت ماشین تصادفم داره.. ولی از اونروز به بعد نتونستم اصلا پشت فرمون بشینم.همش استرس دارم نکنه بازم تصادف کنم.

شوهرم هر جا میریم میگه تو بشین که یادت بره.ولی من میترسم.نمیشینم

شما تا حالا تجربشو داشتین؟؟بعدش چطوری تونستین به اوضاع قبل برگردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تصادف کردم یکی دو روز اول یه کم ناراحت بودم ولی بعدش سعی کردم بیشتر احتیاط کنم

بالاخره قید رانندگیو که نمیشه زد راننده های حرفه ای هم تصادف میکنن

من تو خیابونم دقت کردم اکثر ماشینا یه جاییشون خورده و تصادف داشتن

احتیاط واجبه ولی حادثه هم ممکنه پیش بیاد دیگه

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

من یه بار تجربه داشتم تازه طلبکار هم بودم

😹😹 میخواستم قفل فرمونم در بیارم عین فیلما که پدرم مانع شد

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

هیچی
خودتو بزن به پر رویی بازم بشین
تا یادت بره
مگه مردا خودشون تصادف نمیکنن ، تازه فرداش ماشین دوستشونو قرض میگیرن تا ماشین خودشونو تعمیر کنن
ماهم باید مثل اونا نترس باشیم تا رانندگیمون خوب بشه

برا من ۶ سال پیش اومد. با اینکه شوهرم هیچی نگفت و اصلا ماشین برا خودم خریده بود کلی ترسیدم بعد اون هی مجبورم میکرد بشینم پشت فرمون.هر سری مینشستم خیس عرق میشدم. تپش قلب میگرفتم. دیگه ننشستم از ترس

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐