2789
عنوان

تو اوج شلوغی و قطعی نت، من یه رابطه جدی دو سال و نیمه رو تموم کردم🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 48 پست
ببین من نامزدم کردم هر دو روز ی بار میگم کاااات نهایت ۲۴ ساعت بعدش خودم دلم تنگ میشه.تاپیک قبلیتو خو ...

خسته شدم دیگه نمیتونستم ادامه بدم ذوقی نداشتم و این خیلی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بزار نت برگرده .اونوقت ک چک کردن پروفایل شروع شد بازم همینطوری ریلکسی یا ن 😆

اونموقع بیا سلامم کن😂 من آدم خیلی قوی ای نیستم ولی وقتی یه تصمیمی بگیرم دیگه تمومه تمووووم😁

اونموقع بیا سلامم کن😂 من آدم خیلی قوی ای نیستم ولی وقتی یه تصمیمی بگیرم دیگه تمومه تمووووم😁

منم ی وقتایی ذوقم تحلیل میرفت ولی ب این فکر کن ک میتونی ی زمانی دور یا نزدیک با کسی جز اون عمرت بره؟

منم خونوادش ازش حمایتی نمیکنن خودمونیمو و خودمون.ولی زندگی اینجوری نمیمونه.

عشق منم حامی نداره یه جوون خودساخته و اهل تلاش

خودمم کار میکنم و خب من تصمیم گرفتم ابنطوری زندگی میکنم کنار کسی که دوسش دارم

میتونستم با کس دیگه ای که شرایط خیلی بهتری داره ازدواج کنم و زندگی راحتی داشته باشم اما عشقمو انتخاب کردهمه میگن. اشتباه میکنی اون همه خواستگار خوب داری درسته پسر خیلس خوبیه اما پول مهمتره

اما من یه لحظه هم بدون اون حتی نمیتونم تصورشو بکنم

منم ی وقتایی ذوقم تحلیل میرفت ولی ب این فکر کن ک میتونی ی زمانی دور یا نزدیک با کسی جز اون عمرت بره؟ ...

احتمال اینکه بعدا برم با کس دیگه ای هست، ولی رابطه جدی و احساسی عمرا...از کار و زندگی و درس و دوست و حتی خانواده افتادم. نمیدونم شاید بعدا پشیمون شم ولی الانم نمیتونم ادامه بدم... و  الان فقط میگم یه راهی پیدا کنم برم از این مملکت

عشق منم حامی نداره یه جوون خودساخته و اهل تلاش خودمم کار میکنم و خب من تصمیم گرفتم ابنطوری زندگی می ...

پول و موقعیت توی مراحل بعدیه، احساس از همه چی مهم تره واقعا، ولی ما خب منم آدمم و خسته شدم، البته مشکل ما فقط مادی نبود ولی مهم ترین مشکلمون بود.