2777
2789
عنوان

من باید چیکار کنم؟

123 بازدید | 22 پست

دنبال یه کار خونگی بودم پیدا کردم به سختی کار میکردم بواسطه اینترنت بود حالا نت قطعه چیکار کنم واقعا؟ اینجا هم که نمیشه تبلیغات کرد . تا کی میخوان قطع کنن؟

فقط تنها امیدم به زندگیم بچمه  . خدایا خودت مراقبش باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا فردا وصل میشه 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
مثل اینکه گفتن یکشنبه وصل میشه

کی گفت ؟ 

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
فکر نکنم

ببین عزیزم وصل میشه .. مطمئن باش 

یعنی واتس اپ وصل شده؟

اره صبح همینجاچندتاازبچه ها گفتن همه چشیدن مث قبله حتی تونستن باواتس اپ با خارج ازکشورم حرف بزنن

تازه عضو  ترکیدم بازاومدم          قدر اونی رو بدون که خودش کهنه پوشیدتاتو نو بپوشی  #پدر#