الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم علائم خاصی ندارم.فقط روز موعدم تا چند روز زیر شکمم درد میکرد یعنی نمیتونستم راه برم یا وایسم استراحت ک میکردم خوب میشدم.یبوست هم داشتم.یه کوچو لو کمر درد و درد خفیف نوک سینه.علائم از هفته ۶ فک کنم خودشو نشون بده شایدم من مث مامانم علائم نداشته باشم
مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصلعلیمحمّدو آلمحمّد و عجل فرجهم
منم امروز از این بی بی چک زدم تو راهنماش گفته بعد ۵مین بندازید دور بعد تو چندساعت نگه داشتی؟🤔
😏آخه خیلیا اینجوری بودن و مثبت شده و باردار بودن.من دو سه دقیقه صبر کردم بعد رفتم بعد نیم ساعت دیدم حاله داره خالا نمیدونم کی حاله افتاد پنج دقیقه بعد یا ده دقیقه بعد من نیم ساعت بعد دیدم
مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛ الهمصلعلیمحمّدو آلمحمّد و عجل فرجهم