2777
2789
عنوان

بیاید بگید این بیبی چک مثبته یا نه

183 بازدید | 26 پست

☝بی بی چکم بعد نیم ساعت البته تو عکس خوب معلوم نیس

☝اینم بعد چند ساعت.امروز ۱۲روز تاخیر دارم دیروز بعد از ظهر بیبی زدم.

پریودمم نامنظمه.

نظرتون چیه؟یعنی مثبته؟کسی اینجوری بوده؟نتیجه چی بود؟

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آررررره😍

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

یعنی واقعا امیدوار باشم؟؟؟؟

مَن به قربانِ خدا..! چون که مَرا غمگین دید ..بَهرِ خوشحالیِ مَن در دِلَم انداخت تو را...؛                    الهمصل علیمحمّدو آل محمّد و عجل فرجهم
مبارکه .واسه منم دعا کن که مثل تو مثبت بشه

انشاالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه برا منم دعا کنید .فقط خودتونو بسپرید ب خدا

مثبته عزيزم ، يه بي بي چك خارجي هم بزن به نظرم يا اينكه يهو فردا صبح برو آزمايش

اینجا بی بی چک زیاد مارکای مختلف ندارن اکثرا مدیکوره.باید برم بگردم ک موقعیت ندارم حالا فدا صب دوباره میزنم

علائم چی داری عزیز ؟؟؟

نمیدونم علائم خاصی ندارم.فقط روز موعدم تا چند روز زیر شکمم درد میکرد یعنی نمیتونستم راه برم یا وایسم استراحت ک میکردم خوب میشدم.یبوست هم داشتم.یه کوچو لو کمر درد و درد خفیف نوک سینه.علائم از هفته ۶ فک کنم خودشو نشون بده شایدم من مث مامانم علائم نداشته باشم

نمیدونم علائم خاصی ندارم.فقط روز موعدم تا چند روز زیر شکمم درد میکرد یعنی نمیتونستم راه برم یا وایسم ...

منم فقط دل درد دارم اینم کم و ترشح دارم دیه هیچ علائمی ندارم

میشه واسه منم دعا کنید 
منم امروز از این بی بی چک زدم تو راهنماش گفته بعد  ۵مین بندازید دور بعد تو چندساعت نگه داشتی؟🤔

😏آخه خیلیا اینجوری بودن و مثبت شده و باردار بودن.من دو سه دقیقه صبر کردم بعد رفتم بعد نیم ساعت دیدم حاله داره خالا نمیدونم کی حاله افتاد پنج دقیقه بعد یا ده دقیقه بعد من نیم ساعت بعد دیدم