2777
2789
عنوان

بعد زایمانم چه کنم شیر داشته باشم؟

5098 بازدید | 13 پست

دوستای گلم  انشالله شنبه زایمان دارم و در پوست خودم نمیگنجم😍 خیلیا رو شنیدم شیر ندارن بعد زایمان، میترسم منم دچارش شم چیکار کنم شیر داشته باشم؟ یه فردا رو فرصت دارم

خوشبختی یعنی داشتن عشقم و نفس تو راهیم

تو یه روز فعلا بدار دنیا بیاد خودش شیر میخوره شیرت هم‌جاری میشه نگرانی الکی نداشته باش

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا مباركه بسلامتي 

دوما زايمانت سزارينه؟ 

سوما 

رازيانه 

ابگوشت 

كاچي 

مرغ 

(سيب زميني ، ماكاروني ، برنج اين جور غذاهاي طبع سردو روزابخور و حتما بعدش عرق نعنايا نبات داغ يا اويشن كه سرديشو بگيره)

خرما

عسل 

اينا همه شيرافزا هستن 

♥️♥️♥️
تو یه روز فعلا بدار دنیا بیاد خودش شیر میخوره شیرت هم‌جاری میشه نگرانی الکی نداشته باش

اخه فامیلمونم تازه زایمان کرد یه قطره هم شیر نداشت از این میترسم حتی یه قطره هم نیاد

اخه فامیلمونم تازه زایمان کرد یه قطره هم شیر نداشت از این میترسم حتی یه قطره هم نیاد

هر بدنی یه طوریه الان فکرت را درگیر نکن انشاالله می یاد ولی بعد زایمان ماش بخور خوبه شیر اوره

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

سلام خوبي ان شا الله بسلامتي 

١- طبيعي يا سزارين؟ 

٢- قطره شيرافزا حتما بخور 

٣- آبميوه مخصوصا اب هويج تاكيد ميكنم اب هويج حتما روزي يك تا دوًليتر بخور 

٣- خشكبار مثل فندق بادام بادام زميني وًپسته بخور بعد زايمام 

٤– اصلا و ابدا استرس نداشته باش استرس ناثير بد ميذاره روي شيردهي و ارامش فرزندت 

٥- سينه هر چي بيشتر شير بدي شير دهيش بيشتر ميشه پس اصلا ما اميد نشو شايد روزهاي اول شيرت كم باشه واي بعدش خوب كيشه 

٦- روزهاي اول شايد به شير خشك ةمكي نياز باشه استفاده ةن واي اولويتبا شير خودت باشه 

معلوم نیس شماهم نداشته باشی که.شاید شما شیرت خوب باشه.خیلی ها هم شیرشون زیاده ولباسشون خیس میشه ،شما کاچی وغذای مقوی بخور تاثیر داره ان شاالله.خوش بین باش

مرسی گلم از توضیحاتت, سزارینم, خیلی مفید بود اطلاعاتت

ان شالله كه فرزند گلت بسلامت دنيا بياد فقط توصيه ميكنم حتما براي شيرده شدن سينه ات شير بده بذار مة بزنه . شير خشك هك بده نا موزادت اروم بشه 

ان شالله كه فرزند گلت بسلامت دنيا بياد فقط توصيه ميكنم حتما براي شيرده شدن سينه ات شير بده بذار مة ب ...

ا گه شیر داشته باشم حتما زود به زود شیر میدم