2777
2789
عنوان

بارداری

31 بازدید | 19 پست

من امروز بعد13روز عقب افتادن پريوديم،پریود شدم توی این مدت4تا بی بی چک استفاده کردم همش مثبت بود.احساس بدبختی میکنم چون سه ماه پیشم همین اتفاق افتاد وقتی سونو دادم اثری از بقایا نبود اون موقع بتا روی 13بود،اگه بارداری نبوده چطور چندتا بی بی چک مختلف باید مثبت شه😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممکنه بارداری پوچ بوده باشه بارداری صورت میگیره ولی کروموزوم تشکیل نمیشه و بعد از چند روز پری ...

البته اینم بگم شوهرم تحت درمان اچ سی جي استفاده میکنه تعداد اسپرم هاش19میلیون بود البته قبلا6بادارو بیشتر شد الانم آمپول میزنه.بخدا دیگه دارم سکته میکنم

البته اینم بگم شوهرم تحت درمان اچ سی جي استفاده میکنه تعداد اسپرم هاش19میلیون بود البته قبلا6بادارو ...

منم دقیقا شوهرم مشکل داشت 

اسپرم هاش مفتضح بود

و دقیقا برای منم دو بار این اتفاق افتاد بی بی چک ها مثبت بتا میره بالا و دوباره میاد پایین

خیالتو رااااحت کنم این سری سه سوته بارداری فقط به هیچی فکر نکن خوب؟ اونی که دفع شده جنین نیست حتی ساک حاملگی هم نیست فقط یه رویال بوده و بس پس واسش ناراحتی نکن

فقط یادت باشه زیر نظر پزشک شروع کن آسپرین و متفورمین مصرف کردن روزی یکی

و اقدام کن

به محض اینکه اولین بی بی چک مثبت شد میپری تیتر بتا میدی با جواب مثبت میری پیش دکتر میگی این سومی باره که این اتفاق افتاده بهت شیاف میده و آسپرین رو ادامه میدی تااااا هفته ۳۶ بارداری متفورمین رو هم تا هفته ۱۲ شیاف رو هم تا آخر بارداری

ان شاالله این یکی عین دسته گل میاد بغلت فقط خواهش میکنم ازت ناراحت نباش

به نظرتون باید صبر میکردم درمان تمام میشد بعد اقدام برای بارداری میکردم😢

نه چون اسمش سقط نیست اصلا خیلیا متوجه نمیشن که بارداری ای هم اتفاق افتاده بوده از همین ماه باز هم اقدام کن هیییییچی عوض نشده فقط بدنت آماده آماده ست برای بارداری من دو ماه بود یه ماه درمیون بارداری شیمیایی داشتم این یکی رو خدا به وسیله شیاف و آسپرین و متفورمین برام نگهش داشت