2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط پناهندگی و مقدار سرمایه لازم برای پناهندگی؟ 

مدرک جمع کن عکس از شرایطت اگر پرونده پزشکی داری یا...

برو کشور مقصد ویزا و پاستو پاره کن دو سه ماه میری کمپ و بعدش مصاحبه میشی تو مصاحبه دلیل پناهندگیتو بگو و مدارکتو نشون بده 

دو تا از آشناهام با شرایط شما چند ماه پیش پناهنده انگلیس شدن

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
😁 جدا سریال و زیرنویسشو دانلود  کن هر دو تارو رویkmplayer بیار چسبوندن نمیخاد که

تو گوشیم بازنمیشه اونجوری. ولی تو لپ تاپ میشه

kmplayerتوگوشیم بازمیشه‌؟

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
ویتامین ب و زینک مصرف کن

نه مشکل ریزش ندارم موهام تاکمرمه بعدیه وجب بالاتریه نقطه خیلی محوسفیدرنگ شبیه شوره روموهامه که وقتی میکشیش دقیقاازهمون نقطه قطع میشه حجم پایین موهام خیلی کمترشده.برای سه شنبه وقت کوتاهی گرفتم نمیدونم قبلش برم دکترکه ببینه چی میگم یابعدش

اره . اسم سریال و زیرنویس رو یکی کن. خودش باهم باز میکنه

مرسی خیلی کمک حالم بود نصف فیلم های گوشیم رو به خاطر این زیرنویس ندیدم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊

من سال تا سال توی گوگل سرچ نمیکردم! یعنی زیاد ب کارم نمیاد! ولی عجیب توی این دو سه روز ک قطع بود همش نیاز ب گوگل داشتم😂😂 !! اما خب خداروشکر مشکلم بدون گوگل حل شد!! 

چرا اینجوریه؟! وقتی چیزی نیاز نداری ۲۴ ساعت جلو چشماته !! 

ولی وقتی شدیدا میخوایش مثه سوزن تو انبار کاه میشه😂

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
قوانین مورفی....به خاطر قوانین مرفی هست

وای 😭😭😭😭😭 یاد فیلم رامبد جوان افتادم!!!

مزخرففففففففففففففففففف

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید