2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بچه هامن زمان تخمک گذاری شدیداترشحات تخمک گذاری داشتم پنج شش روزبعدش شدیداعفونت قارچی گرفتم رفتم دکتردارودادخداروشکرشش روزه کاملاخوب شده ولی پریودام بیست وپنج روزه بودالان روزسی ام پریودم هیچ علایم پریودی ندارم....گفتم ببینم کسی بوده اینجورباردارشده باشههه

من عفونت قارچی داشتم حامله شدم

واقعا....منم عفونت قارچی گرفتم دقیقابعدازتخمک گذاری وترشحات زیادی که داشتم الان شک میکنم که ایامیشه بااین شرایط بارداربود

واقعا....منم عفونت قارچی گرفتم دقیقابعدازتخمک گذاری وترشحات زیادی که داشتم الان شک میکنم که ایامیشه ...

تازه من بعد نزدیکی خودم سر خود دو تا فلوکونازول به فاصله ۷۲ساعت خوردم بعدش خوب شدم و بعد یک ماه اینا فهمیدم باردارم 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

تازه من بعد نزدیکی خودم سر خود دو تا فلوکونازول به فاصله ۷۲ساعت خوردم بعدش خوب شدم و بعد یک ماه اینا ...

خوب منم همون فلوکلونازول سه تاداده بودباشش تاقرص داخل رحمی بایه ورق متروندازول الان میگم ینی احتمالش هست من باردارباشم....

تازه من بعد نزدیکی خودم سر خود دو تا فلوکونازول به فاصله ۷۲ساعت خوردم بعدش خوب شدم و بعد یک ماه اینا ...

ینی چندروزعقب انداختین که فهمیدین باردارین

ینی چندروزعقب انداختین که فهمیدین باردارین

من فک نمیکردم باردار باشم چون اصلا قصد نداشتم اون بار هم فردای اخرین روز پریودم بود جوگیری پیشگیری نکردیم ولی با همون یه بار پسرم امد ولی من ماه رمضون بود بیست روز گذشته بود پریود نشدم هی فک میکردم به حاطر ماه رمضونه و روزه و اینا ولی یکی دید منو تو مهمونی گفت بارداری ؟ گفتن نه بابا و از این حرفا شبش بی بی گرفتم همون اول مثبت مثبت شد 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

من فک نمیکردم باردار باشم چون اصلا قصد نداشتم اون بار هم فردای اخرین روز پریودم بود جوگیری پیشگیری ن ...

خداروشکرخداحفظ کنه پسرگلتو.....منم پسرمیخوام دعاکن بعدهشت سال خداهم یه نی نی به من داده باشه😍