2777
2789
عنوان

عفونت قارچی واژن

755 بازدید | 19 پست

دکتر واسم قبلا این دارو ها رو نوشته بود 

مترونیدازول (دو برگ) هر ۸ ساعت _ سفکسیم ۴۰۰ (یک بسته) روزی یدونه _ فلوکونازول ۳ عدد (۳شب در میان شبی یکی) _ پماد کلتریمازول واژینال با اپلیکاتور 

الان مشکلم اینه که نمیدونم دوز فلوکونازول و کلتریمازول چقدر بوده ...

آیا کسی هست که بدونه چی باید بخرم الان ؟ 

♡♪00:01 ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ⊙ـ▶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم.

منم هرچندماه یکبار به این مشکل دچار میشدم...

تا پارسال..که روش اصلاح اونجامو عوض کردم و از واجبی(نوره)(همونکه بدبو هست)استفاده کردم و دیگه دچار نشدم.

و الان دوباره ۲ماهه دیگه حال واجبی نداشتم و دوباره ۳شبه که دچار شدم.ولی دیگه دکتر و دنبال راههای شیمیایی و دارویی نرفتم...

از دیشب دارم با سرکه طبیعی درمان میکنم.الان ۵۰درصد بهترم.۲-۳روز طول میکشه تا خوب بشم.ولی دیگه راهش طبیعیه.

به این صورت که....

هردفعه میرم دستشویی بعد از شستن خودم و خشک کردن...یه کم سرکه میریزم تو دستم و به خودم میزنم...خیلی میسوووزه(اگه طاقت نداری با آب قاطی کن و خودتو با اب و سرکه بشور)...سوزناکه...ولی جواب میده

ان‌شاءالله که امتحان کنی و جواب بگیری

ممنون عزیزم فقط من خارش و سوزش رو بعد رابطه دارم با متورم شدن یعنی منم عفونت قارچی دارم؟ عزیزم سوال ...

والا نمیدونم . اگه شدید نیست . با محلول سرکه و آب بشور خودتو . یا آب نمک ‌. خوب میشه . من خیلی دچار این مشکل میشم زود به زود . اکثرا سعی میکنم با سرکه و آب نمک درمان کنم . دکتر هم بهم گفت حتی اگه مشکلی نداشتی هم بازم حداقل هفته ای یکبار با محلول آب و سرکه شست و شو بده . ضرر نداره . و اینکه لباس زیر تمیز باشه مرتب عوض بشه . اتو کن که ضد عفونی بشه . همیشه خشک باشه لباس زیرت و بهداشت فردی رو رعایت کن . 

من همشونو انجام میدم ولی متاسفانه بازم هرچندماه یکبار دچار عفونت میشم .

از کلینیک پرسیدم خیلی دیر جواب میدن . اوضاع من اورژانسی الان . 

سلام گلم. منم هرچندماه یکبار به این مشکل دچار میشدم... تا پارسال..که روش اصلاح اونجامو عوض کردم ...

مرسی عزیزم منم خیلی این مشکلو دارم . الان تقریبا یکسال که داروی شیمیایی نخوردم . هر بار با محلول سرکه و آب نمک خوب شدم ولی این بار خیلی شدید . یک هفته دارم از سرکه استفاده میکنم خوب نشدم مجبور شدم دوباره برم سراغ دارو . والا من که ۳ سال لیزر کردم . بعید میدونم به این مربوط باشه ... 

بهترین و طبیعی ترین و سریع ترین راه عنبر نساراس 

من خودم یبار قارچی گرفتم یبار عفونت معمولی هر بار فقط ۳ بار عنبر نسارا دود کردم ینی روز اول یبار صبح یبار شب ، فرداش صب که یبار گرفتم تا عصر خوب خوب شد دیگه نیاز نبود استفاده کنم

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
عزیزم یعنی چی دوزشون

یعنی کلتریمازول یک درصد و دو درصد داریم .

فلوکونازول ۵۰ میلی گرم ۱۰۰میلی گرم ۱۵۰میلی گرم و ۲۰۰میلی گرم داریم .

داروخونه دارو رو نداد . گفت مسولیت داره دقیق باید بگی چه دوزی رو میخوای . 

منم یادم نیست دکتر کدومو واسم نوشته بود دفعه ی پیش . واسه همین پرسیدم ببینم کسی اخیرا این دارو رو گرفته و میدونه یا نه

مرسی عزیزم منم خیلی این مشکلو دارم . الان تقریبا یکسال که داروی شیمیایی نخوردم . هر بار با محلول سرک ...

نه.ربطی به مو نداره.

ولی واجبی یک روشِ ضدقارچ و قارچ کُش هست.

منم میخوام لیزر کنم...ولی حتی بعد لیزر هم حداقل ماهی یکبار به بیکینی و زیربغلم واجبی خواهم زد.(چون ضدسرطان سینه و رحم هست)(و ضد قارچ)

الانم امتحان کن....کمک میکنه

بهترین و طبیعی ترین و سریع ترین راه عنبر نساراس  من خودم یبار قارچی گرفتم یبار عفونت معمولی هر ...

خب خیلی بو نمیده ؟ من میترسم خونه خیلی بو بگیره . خونمون کوچیک ‌ تهویه درست و حسابی هم نداره . مشکلم اینه فقط .

من خودمم آبله مرغون داشتم عنبرنسارا دود کردم سه سوته تمام جوشا خشک شدن ریختن