2777
2789
عنوان

خانم های هفته ششم بارداری

207 بازدید | 26 پست

بیایید دور هم باشیم.

خوبید؟

چخبرا ؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی دو هفته جلوترم فکر کنم منم بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

وای گفتی هفته ششم یاد هفته ششم بارداری خودم افتادم.سالگرد ازدواجم درس ۶هفتم بود یادش بخیر💗

با این حال مادرشوهرم امروز بهم گف خدا با نذر و نیاز ابوالفضلو داد😑اسم پسرم ابوالفضل

من هستم. هفته دیگه میخام برم ببینم قلبش هست یانه. دعا کنید برام

زود نیست؟ شما هم شبا و نصف شبها دلدرد کمر درد داری؟ 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
من یکی دو هفته جلوترم فکر کنم منم بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

بله قدمتون روی تخم چشم هامون

من هستم. هفته دیگه میخام برم ببینم قلبش هست یانه. دعا کنید برام

منم 16 ام این ماه باید برم برای ساک حاملگی و قلبش خداکنه همه چی ختم به خیر بشه برامون

دکترت گفته چی بخوری و چی بخونی؟؟؟؟

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

زود نیست؟ شما هم شبا و نصف شبها دلدرد کمر درد داری؟ 

اره بابا مدام دارم این دردو شیاف بهم داد دکتر

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
اصلا دلم نمیخواد به هفته ی 6برگردم

چرا؟

خیلی دیر میگذره نه؟

اره بابا مدام دارم این دردو شیاف بهم داد دکتر

من هنوز نرفتم دکتر خودم دارم مولتی و یدوفولیک و مکمل میخورم. بنظرت بهتره برم یا صبر کنم یه باره دو هفته دیگه برم؟

شمارفتی چیکارا کرد دکتر ؟آزمایش نوشته؟ 

منم 16 ام این ماه باید برم برای ساک حاملگی و قلبش خداکنه همه چی ختم به خیر بشه برامون دکترت گفته چی ...

نه 4 هفته بودم رفتم بتام پایین بود و چون دلدرد داشتم گفت بخاب سونو کنم خارج رحم نباشه. سونو کرد گفت هیچی نیست 48 ساعت دیگه تکرار کن و اگه بتا دوبرابر شد بیا سونو رنگی کنم. من بتا دادم دوبرابر شد و دیگه نرفتم ترسیدم. اخه خیلی زود بود معلوم بود هیچی نیست. حالا هفته دیگه میرم

من هنوز نرفتم دکتر خودم دارم مولتی و یدوفولیک و مکمل میخورم. بنظرت بهتره برم یا صبر کنم یه باره دو ه ...

از نوشت  تو گست قبلی توضیح دادم بخون

نه 4 هفته بودم رفتم بتام پایین بود و چون دلدرد داشتم گفت بخاب سونو کنم خارج رحم نباشه. سونو کرد گفت ...

من که اصلا نرفتم دکتر .فقط رفتم آزمایش دادم .