2777
2789
عنوان

یه فایده قطع اینترنت این بود که

66 بازدید | 7 پست

معتادان به اینستاگرام ترک کردند و یه مقدار در واقعیت زندگی کردند

و 

دوم اینکه زنان باردار چندروزی از شر امواج وای فای و دیتا در  امان    ماندند 

دیگه سودی نداشت

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط استخون درد گرفتن پاک کجا بود

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

این چیزا فایده ای نداره

همه درگیر اینستاگرام و واتساپ و... نیستن

کلی استارتاپ ها ضرر کردن... کسانی که دفاع داشتن کلی عقب موندن.... کلی دانشجوها بدبختی کشیدن یکی خودم... چندین نفر مصاحبه کاری با شرکت های خارج از کشور داشتن و از دستش دادن

فایده چی؟ بعضی چیزا حتی شوخیشم زننده هست

خدایا میشه سال 2020 حذف کنی دوباره نصب کنی؟ این ویروس داره😓😓😓. 
این چیزا فایده ای نداره همه درگیر اینستاگرام و واتساپ و... نیستن کلی استارتاپ ها ضرر کردن... کسانی ...

شوخی نکردم عزیزم منم ناراحتم و بجز فحش دادن به قبر پدرشون کاری از دستم بر نمیاد.

گفتم که سودی نداشت غیر ازاین .ضرر هاشم که شما درست گفتی و قبول دارم. 

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷