2777
2789
فکر کنم فقط چند تا سایت داخلی باز شده چون من نه میتونم یه قانون رو دانلود کنم سایت ش با اینکه داخلی ...

باید آدرس بنویسی

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شاهده برا من وصله

اخی هی میرم چک میکنم خسته شدم از بس چک کردم

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
اخی هی میرم چک میکنم خسته شدم از بس چک کردم

بچه های من از بس غر زدن خسته شدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه های من از بس غر زدن خسته شدم

الهی خیر نبینند . فکر کنم باید بریم پیام رسانی با دود رو یادبگیریم‌.

تیکر رسیدن به آرزو هامه.....سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!  😊😊😊
باید آدرس بنویسی

ادرس سایت شو بلد نیستم،

پس کی کرونا تموم میشه ،من به این حجم از زندگی مشترک عادت ندارم ،به من گفته بودن صبح میره شب میاد.... زن دوم نگیرین، یا زن دوم شمارو می‌کشه ، یا شما زن دوم رو میکشین ، یا زن اول هر جفتتون رو میکشه   
چرا غر میزنن ؟ 

چون اینترنت قطع شده کاری ندارن حوصله شون سر رفته

شهر به شهر وصل می‌کنند هر شهری زودتر آروم بشه زودتر وصل میکنن

به خدا ما بچه های خوبی بودیم اصلا شلوغ نکردیم،😁