2777
2789

سلام.اول بگم که مادرشوهرمو دوس دارم و همیشه بهش احترام گذاشتم.اونم خوبه..گاهی دلمو شکسته اما خوب چون همسرشو تو جوونی ازدست داده و تنهاس،دلم میسوزه و جواب دل شکستن هاشو نمیدم.

خودش با اینکه خیلی به احترام گذاشتن و اینا حساسه ،با این همه این رفتارو بامن کرد..بیاین بگین چه جوابی بهش بدم

الان مینویسم بقیشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته پیش دعوتش کردم شام، تدارک دیدمو گفتم همسرم شب میاد دنبالت گفت باشه و شبش گف دیگه موندم خونه دخترم و نیومد. گفتم اشکالی نداره حالا دیگه پیش نیاد.با اینکه ناراحت شدم و برنامه ریزی کرده بودم گفتم اشکالی نداره

❌❌❌شما هم تو چالش بزرگ شرکت کنید👈🏻👈🏻 یک هفته به هیچ عنوان بنزین نزنید و ماشین بیرون نبرید ، اگر شرکت نکنین به خودتون و خانوادتون و نسل آینده‌تون خیانت کردین ❌❌❌

تااااا میتونین نشر بدین بین دوستان و فامیلاتون ، خودمونو مسئول بدونیم 

خدایا مرسی که بهترینا به سمت خودم و خانوادم جذب میشه ❤️

اصلا حوصله تاپیک های مادرشوهری و خاله زنکی رو ندارم امروز☹️☹️

کلا نمیخونم فقط باز میکنم ببینم راجع به چیه بعد میرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
❌❌❌شما هم تو چالش بزرگ شرکت کنید👈🏻👈🏻 یک هفته به هیچ عنوان بنزین نزنید و ماشین بیرون نبرید ، اگر ...

خوشبحال خودمون ک ماشین نداریم

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
هفته پیش دعوتش کردم شام، تدارک دیدمو گفتم همسرم شب میاد دنبالت گفت باشه و شبش گف دیگه موندم خونه دخت ...

خب

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

دیشب بهش گفتم فردا شام بیا خونمون گفت باشه. با اینکه دلم واسه مامانمینا تنگ شده بود که برم پیششون.با دهن روزه تمیزکاری کردم وشام گذاشتم الان باز به شوهرم زنگ زده میگه من نمیام!!!

موندم خونه مامانم😐😐😐😐

چی جوابشو بدم؟؟؟؟؟داغ کردم دیگه