2777
2789
عنوان

خانومای باردار

131 بازدید | 4 پست

میشه راهنمایی کنید ؟

به ترتیب بگید دکتر و سونو و ازمایش و غلبارگری از هفته ی چند باید رفت؟

اگر نکته ای هم میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

اینو بخونین

بخدا قسم دوستان عزیزم

من کارمند پالایشگاهم اگه فقط کل مردم فقط ۵ روز بنزین نزنن هیچ راهی جز از سرویس خارج کردن کل پالایشکاه وجود نداره

مخازن ذخیره فقط برای ۵ روز ظرفیت داره

صادرات هم که ممنوعه پس بجای پخش کردن جک و مسخره بازی یکبار برای همیشه تصمیم درست بگیریم

بخدا قسم الان فصل مسافرت نیست

فصل صحرا رفتن نیست

بهترین زمانه برای اثبات یک کار گروهی

از سرویس خارج شدن پالایشگاهها هم تقریبا غیر ممکنه

پس بیاییم برای دفاع از حقوق خود مان فکری اساسی کنیم

لطفا اینارو تو گروه ها پخش کنید

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

ان تی و آزمایش غربالگری اول ۱۱تا ۱۳هفته تو یه روز انجام میشه

هفته ۱۵غربال دوم ۱۸تا۲۲آنومالی

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.