2777
2789

توی یه تاپیک تجربه دیدم چند نفر نوشتن پشیمونن

نظر شما چیه؟چرا؟

تخت نوجوان با تخت و پارک بهتر از نوزاد نوجوانه؟

برای شادی روح مامانم یه صلوات میفرستید؟🌺

نه من راضی بودم البته سه منظوره بود گهواره و تخت نوزاد و نوجوان

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم تخت نوزاد نوجوان داره من خیلی راضیم ۶ سال و نیمه هست ولی هنوز تو تخت نوزادش که حفاظ داره میخواب ...

کوچیک نشده واسش؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

تخت نوجوان بهتره من گرفتم برای هر دو بچه هام از وقتی متولد شدن .چون گذاستم کنار تخت خودم همین که هم سطح تخت خودمون هست برای شیر دادن و کنار بچه بودن راحته .و مدت طولانی میشه ازش استفاده کرد

سه منظوره ؟ چه خوب! عکسی داری ازش؟

این تخت نوزادیه که روی تخت نوجوان سواره مثل گهواره تکون میخوره

من از اول تخت کمد یه نفره خریدم 

خیلیم راصیم از سه سالم پسرم توش خوابید

خیلی وفتا خودمم میرم پیشش میخوابم اگه تخت نوجوان یا نرده دار بود نمیشد مادر کنارش بخوابه

ولی فقط اومدم زیاد به فکر خانوادم باش ارزون خریدم دیگه کاملا داره خراب میشه تا تابستون باید عوص کنم

ممنون عزیزم، برندش چیه؟

نمیدونم یادم نیس اگه اشتباه نکنم بارانک

صنایع چوب بارانَک

من از اول تخت کمد یه نفره خریدم  خیلیم راصیم از سه سالم پسرم توش خوابید خیلی وفتا خودمم میرم ...

تخت دختر من سه منظوره بود بالاتر عکسشو فرستادم خودمم میرم داخلش میخوابم جای هر دومون میشه ولی خوب پاهامو باید جمع کنم