من از 4سال قبل خواستگاری دارم که به شدت پیگیره همه شرایطشم خوبه ولی به دل من نشسته بعد نگاه میکنم به اوضاع اقتصادی مملکت که روز به روز بدتر میشه و همش فکر میکنم تو این اوضاع مورد بهتر شاید دیگه پیدا نشه ولی همونطور که گفتم ایشون تو دلم نیست اصلا .خیلی سردرگمم نمیدونم چه کار کنم اگه کسی راه حلی به ذهنش میرسه ممنون میشم راهنماییم کنه
ایشون پیشنهاد دوستی داد ولی احتمالش کمه هدفش ازدواج باشه و من رد کردم اصلا اهل دوستی نبودم و نیستم ح ...
اگه در حد پیشنهاد باشه قبول دوستی نکن،اول نیتشو بفهم،یه سریا خیلی عوضی و خدانترسن،دخترارو فقط واسه چن روز ارضا شدن میخوان،بگو من اهل دوستی نیستم،اگه دوسم داری بسم الله.
اگه در حد پیشنهاد باشه قبول دوستی نکن،اول نیتشو بفهم،یه سریا خیلی عوضی و خدانترسن،دخترارو فقط واسه چ ...
گفتم اهل دوستی نیستم بعد گفت پس هیچوقت نمیتونی ازدواج کنی ولی من روحیم رو میشناسم وارد دوستی بشم و پیشنهاد ازدواج نده به شدت ضربه میخورم و اصولا دوستی رو کار سطح پایینی میدونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!