2777
2789
عنوان

به نطرتون پولدارتر بشه بیشتر خیانت میکنه ؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست

ربطی به پول نداره،ادم مریض گدا گشنه هم که باشه بازم خیانت می‌کنه.خودتو چی؟؟خودتو دوست نداری؟؟؟ یعنی یه نر خیانت کننده از تو،جوونیت،ارامشت،زندگیت مهمتره؟؟؟ یعنی بهتر از اون برات وجود نداره؟؟ حیفه احساس پاکت نیست؟؟ اگه درست شدنی نیست واقعا در مورده ایندت بیشتر فکر کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشم بنظرم اصلا خوب نیس ک باوجود خیانتایی ک ازش میبینی بازم داری ادامه میدی چون ایتجوری تنبیه نمیشه هیچ بدتر داره تشویق میشه پس بدون محال ممکنه روزی خیانتارو کنار بذاره.

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
اصلا راهی نداره ؟ من نمیتونم ولش کنم

گلم با یه مشاور حرف بزن بزار راهنماییت کنه بهت بگه باید چیکار کنی یا نکنی 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی 😐

شرایط (مثل پولدار شدن)درسته که میتونه تاثیر داشته باشه اما اما ربطی به پول نداره ,نجابت و شخصت و پاکی میخواد

خیانت کردن اونم چند بار به راحتی قابل چشم پوشی نیست,چنین شخصیتی نمیتونه مورد اعتماد باشه,اعتماد از علاقه مهم تره یه وقتایی

خیلی ها بدون علاقه و منطقی ازدواج کردن و خوشبخت شدن,اما بدون اعتماد نمیشه زندگی کرد و خوشبخت شد

❤️
گفته توبه کرده دست به قرآن زده  میدونی که جامعه چجوریه اگه وضعش خیلی بهتر بشه دخترای زیادی میا ...

نمیدونم نامزدت چه جور شخصیتی داره دقیقا ولی از این بازیا مردا زیاد دارن

قسم به قرآن و  و پنج تن و جد و آباد و به جون ننم و توبه

خللصه حواستو جمع کن

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
اصلا راهی نداره ؟ من نمیتونم ولش کنم

منم یه زمانی یکیوخیلییی میخواستم هنش خیانت میکرد امادوسم داش ازچشمم افتادانداختم اززندگیم بیرون چون من تحملشوندارم.تواگ برات مهم نیس ومیتونی بیخیال باشی ادامه بده باهاش

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻