2777
2789
عنوان

به نطرتون پولدارتر بشه بیشتر خیانت میکنه ؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 44 پست
اره باید حتما حرف بزنم

میخوای من بهت معرفی کنم گلم 

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه زمانی یکیوخیلییی میخواستم هنش خیانت میکرد امادوسم داش ازچشمم افتادانداختم اززندگیم بیرون چون ...

یعنی میگی بازم خیانت میکنه ؟ 

دو ساعت پیش زنگ زده بودم بهش حالا نمیدونم راست میگه یا دروغ ولی گفت واسه دوتامون یه دونه حساب باز میکنم همون پولو میریزم تو حساب مشترکمون

یعنی میگی بازم خیانت میکنه ؟  دو ساعت پیش زنگ زده بودم بهش حالا نمیدونم راست میگه یا دروغ ولی ...

عزیزم هیچ کس ازاینده خبری نداره ک شایدسرش به سنگ خوردشایدم تااخرعمرش ادامه دادخیانتاشو بایدریسک کنی

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻
آره گلم مرسی  خالم میگه برو تهران از کلینیک باقر ثنایی وقت بگیر  اگه بهترشو میشناسی معرف ...

نمی‌دونم گلم بازم هر مورد خودت دوست داری 

من چون دوست نداشتم حضوری برم مجازی مشاوره گرفتم خیلی به دردم خورد زمانش هم بیشتر بود هزینه شم خیلی نبود 

آیدی شونو دارم بهت معرفی میکنم خواستی برو تو تلگرامه

mohi787@

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍
دعا کنین دیگه خیانت نکنه دلتون پاکه ❤😞

بوشه عزیزم حتمااااا😘😘

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻