2777
2789

من رنگ شماره ۴ زدم و روش مش کردم الان دوست دارم زمینم روشن بشه در حد شماره ۷  آیا میشه ؟؟؟ چه رنگی باید بزنم ؟؟؟ 

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخوای رنگ موی شیک در بیاد باید دکلره کنی

آخه مش داره مشام میسوزه

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا

خوب کل موهات رو رنگ 8 مثلا کاراملی بزار.زمینه روشن میشه و مشها البته کمی تیره میشه.یه هایلایت ناز میشه.دودی فقط نزار مشهات خیلی تیره میشن

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق
خوب کل موهات رو رنگ 8 مثلا کاراملی بزار.زمینه روشن میشه و مشها البته کمی تیره میشه.یه هایلایت ناز می ...

آخه آرایشگره میگفت رو ۴ رنگ نمیگیره

قهوه ای میشه، چون شماره چهار گذاشتی، قهوه ای تیره میشه

در حد ۷ میشه یا نه ؟ 

[QUOTE=112567256]N9  و سه صفر بزن، با اکسیدان 9درصد[/QUOTE 0

000 رو مش نمیشه که.بعدش 000 رو با رنگ قاطی ننیکننن.اول باید 000 بزنه بشوره دوباره رنگ بزاره .موهاشم دکلره داره ضعبف مبشن

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق